Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2018. 20:20h.

Bosch diu que Ernest Maragall “porta el millor cognom”

“Ernest, has de guanyar Barcelona”

Bosch diu que Ernest Maragall “porta el millor cognom”

Alfred Bosch (foto: ERC)

El líder del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha renunciat a ser el candidat dels republicans en les municipals del 2019 per deixar pas a l’actual conseller d’Acció Exterior, Ernest Maragall. “Renuncio a ser candidat a l’alcaldia de Barcelona. També us vull demanar que abracem tots Ernest Maragall com a aposta guanyadora d’Esquerra per a Barcelona”, ha afirmat en una compareixença aquest divendres a l’assembla del partit.

Bosch ha justificat la decisió perquè “porta el cognom del millor alcalde que ha tingut la ciutat sense qüestionament, el seu germà Pasqual”. “Ernest, has de guanyar Barcelona. Amb tu, guanyarem”, ha reblat el fins ara cap de llista d’ERC, alhora que ha subratllat que “les dades objectives ens diuen que és un dels polítics més ben valorats”.

El fins ara alcaldable d’ERC ha pres aquesta decisió “amb dolor però alhora amb esperit guanyador i sentit de responsabilitat”, després de parlar amb Oriol Junqueras i Marta Rovira. “Avui les ambicions personals passen al darrere. Hem vist al nostre poble obrar amb gran generositat. I jo, com vosaltres, he de ser digne del poble que m’ha permès arribar fins aquí”, ha manifestat.

Bosch ha reiterat el seu aval a Maragall per ser un “bon coneixedor” de la ciutat i ha demanat donar-li suport “sense fissures”. “Us ho demano de tot cor, aneu a votar i doneu el vot a Ernest Maragall sense fissures”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Onofre, La Fullaca(Osona), 22/09/2018 - 17:47

Ai coi..coi.. Jo creïa que l'epoca dels cognoms era ja història i que estavem a l'epoca de la gent apta i preparada...Ai..coi..coi..

#22 M. Pilar, Barcelona, 22/09/2018 - 16:24

Sí, però, no és en Pasqual i a tu no et servirà de res la teva renúncia. Tot i que, ni l'un ni l'altre conseguireu res! :-):-):-)

#21 Alejandro1º, Barcelona, 22/09/2018 - 12:25

El mejor apellido tal vez, pero como alcalde..si pensamos en que al día siguiente de habérsele escapado lo del 3% en el parlament se tuvo que desdecir por las presiones recibidas, sabiendo él que lo que dijo era verdad, como muchos años después se ha demostrado, pues qué quiere que le diga, que no tuvo agallas para denunciarlo. Y siguieron robando

#20 Pepon , Términus, 22/09/2018 - 12:16

Una idea muy republicana, sin duda, esto del pedigrí.

#18 FERRANOT, BARCELONA, 22/09/2018 - 10:29

Tothom sap que l'Ernest Maragall és el germà ximple del PAsqual Maragall. Això si, a oporunista no el guanya ningú.