Política · 18 de Maig de 2015. 20:52h.

Bosch fa campanya al Raval

L’alcaldable d’ERC proposa tancar el Centre d'Internament d'Estrangers

Bosch fa campanya al Raval

Alfred Bosch parlant amb una dona immigrant

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha celebrat aquest vespre un acte amb dos centenars de paquistanesos, a la Plaça dels Àngels del barri del Raval, per presentar el seu projecte sobre polítiques de ciutadania.

Bosch ha apostat pel tancament dels Centres d’Internament d’Estrangers (CIE), afirmant que “no és acceptable que hi hagi un règim de presidi per persones que no han fet res” ja que només tenen una falta administrativa.

Al presentar algunes de les mesures sobre immigració ha dit que "l'únic que han fet les persones que estan allà es no tenir els papers en regla, farem pressió a l'Estat perquè es tanquin", ha subratllat.

“Volem que Barcelona sigui una ciutat oberta i acollidora. És molt important d’on venim, però encara és més important saber on volem anar i decidir-ho col·lectivament”, ha apuntat.
 
L’alcaldable republicà ha proposat “dotar Barcelona de més recursos per l’assessorament i suport a refugiats, immigrants i emigrats catalans”, afegint que el Servei d’Assessorament a Immigrants, Estrangers i Refugiats (SAIER) “està desbordat i hauria de tenir diverses oficines als districtes, començant pels que hi ha més necessitat i estendre-ho a tota la ciutat”.

En aquest sentit, Alfred Bosch ha apostat per fer de Barcelona “la capital de multilingüisme on es reconegui la gran aportació dels prop dels 200 idiomes que s'hi parlen”.

Una imatge de l'acte d'Alfred Bosch

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Marc3, Barcelona, 20/05/2015 - 20:43

Bosch, tinc ganes de votar-te, però si vas proposant parides com aquesta hauré de buscar altres opcions. Independència sí, papanatisme no. De fet, crec que ja fas tard. Passi-ho bé.

#12 barretinaire, bcn, 19/05/2015 - 15:14

Potser algú li hauria de dir a ell i a la resta de partits com el seu que equiparar en drets gent que ha entrat per la finestra amb els catalans és violència institucional contra aquests. Una violència que no afecta els aturats universitaris però sí als no-universitaris .

#11 Juan, Terrassa, 19/05/2015 - 08:06

Al Bosch LOCO en castellano le ha faltado decir que si cierran los CIES se llevara a los pobres inmigrantes a su casa ,en vez de dejarlos enla calle buscando comida en los contenedores para vivir

#10 Pepet, Sabadell, 19/05/2015 - 07:01

En quina llengua els hi parla a aquests nous catalans? De fet el senyor Bosch és poliglota i segur que parla perfectament el castellà; segur que si els hi parla pausadament, poden arribar a entendre'l. No importa d'on vinguin, no importa que no s'integrin, no importa res a ERC; només importa un vot.

#9 Lucinda C. T, Santa Coloma de Gramenet, 19/05/2015 - 06:48

y cuando le voten, quizás sí o ans al contrari, quizás no, que lo ensanchen, que construyan más y más, creemos que merecemos más. Ya que estamos jartos de aguantar a tant nouvingut que no es un papanata. No es lo mismo ir a El Raval que ser un arrbalero/a de Torre Baró.