Publicitat
Política · 29 de Març de 2015. 13:05h.

Bosch fa marxa enrere sobre la 'llista de país'

L'alcaldable d'ERC obre la porta a una candidatura conjunta amb CiU, però després rectifica

Bosch fa marxa enrere sobre la 'llista de país'

Una imatge d'Alfred Bosch durant l'entrevista (Foto: Catalunya Ràdio)

El candidata d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha dit aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio que no descarta la formació d’una “llista de país” per a les eleccions del 27 de setembre.

“Aquesta llista de país en cap moment a ningú, ni a Esquerra Republicana, li ha semblat que no es podia fer, al contrari. Nosaltres l’hem defensat des del principi, però el que no farem és una llista mancada o coixa”, ha destacat.

En aquest sentit, ha assegurat que “està molt clar que nosaltres volem anar junts”, afegint que “volem entendre’ns, i ens hem entès per la convocatòria del 27S com pel 9N i el full de ruta”. “I ho continuarem fent, estem molt oberts a l’entesa”, ha subratllat.

Preguntat per la periodista si es possible que després de les eleccions municipals hi hagi “realment” una empenta per configurar una llista única, Bosch ha contestat: “És clar que sí”.

Bosch també ha assenyalat que "a la llista de país la CUP hi ha de ser”, apuntant que “és un actor de primer ordre en aquest país". "Jo entenc que la llista de país hauria d'incloure tots aquells que estan per la independència”, ha sentenciat.

Posteriorment a la repercussió de les seves paraules recollides pels mitjans, Esquerra ha enviat un comunicat amb paraules del mateix protagonista manifestant que dóna “per tancat el debat sobre la llista única a les eleccions del 27 de setembre”.

A més, ha afegit que “no té cap intenció de tornar a obrir el debat sobre la llista única, que va quedar tancat amb l’acord de convocar unes eleccions el 27 de setembre i de l’entesa per compartir uns punts en comú amb les forçes partidàries de la independència de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Carlos Gomez, Bcn, 30/03/2015 - 21:56

Aquest home diu que vol ser alcalde de la capital de Itaca.
Cony, doncs molt be.
Que ho sigui de Itaca i deixi de tocar els perbrots als barcelonis.

#12 valeri, bna, 30/03/2015 - 17:54

Un home que avui diu blanc i demà diu negre, no te cap credibilitat. Pobres de nosaltres si aquest xarremeca guanya les eleccions. Independencia ja..

#11 pere, girona, 30/03/2015 - 13:17

A aquet la traït el subconscient ell sap que la llista única era el millor però al Sr Jonqueres no li va interessar perquè perdia protagonisme, las conseqüències las pagarem tots el Catalans

#10 moianes, Moià, 30/03/2015 - 09:46

Llista única sí, llista única no, aprofiteu la primavera que hi ha moltes magarites, per entrenar-vos a veure què surt, sí, no, sí no, sí...

#9 Pere, BCN, 30/03/2015 - 08:12

El problema és que en Bosch ha dit el que la lògica diu que és el millor. Però esquerra no li interessa el millor pel país sinó el que es pensen que és millor pel seu partit.