Publicitat
Política · 18 de Gener de 2015. 13:54h.

Bosch intenta marcar distàncies amb Trias

L'alcaldable d'ERC diu que al pacte entre Mas i Junqueras no es va decidir res sobre Barcelona

Bosch intenta marcar distàncies amb Trias

Alfred Bosch

El candidat a l'alcaldia de Barcelona per Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha explicat que en les converses entre Mas i Junqueras no es va acordar res sobre Barcelona i que, per tant, no es pot traslladar mecànicament el pacte entre les dues formacions a l'Ajuntament de la capital catalana.

En declaracions a "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24, Bosch ha assenyalat que la ciutat ha de ser el motor econòmic però també polític del país i ha advertit del perill que la ciutat sigui un dic per a l'independentisme.

"Hauríem d'evitar que Barcelona es convertís en una peça per impedir l'avenç del procés nacional i en un dic per lluitar contra l'independentisme, un fre al procés nacional; hi ha gent que vol que això passi”, ha advertit.

L'alcaldable d'Esquerra diu que el seu partit serà una alternativa al model de ciutat de CiU, i que després de les municipals buscaran acords amb els partits que vulguin ajudar a fer una Barcelona millor, més justa i amb menys desigualtats.

Bosch no creu que el 24 de maig hagi de ser un assaig del 27 de setembre. Per Alfred Bosch seria un error convertir Barcelona i els municipis catalans en una "peça en un escaquer" polític. Barcelona té el seu pes i necessitats i per si sol mereix un debat a fons”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, Bcn, 18/01/2015 - 23:36

Como son esta gente.
Los pillan juntos haciendose tocamientos extraños y los unico que se les ocurre es decir que no se conocen de nada.
Si esto lo hacen aqui, a saber como sera esa taca que estan construyendo.

#4 Meguis, Mollet del Vallès, 18/01/2015 - 22:59

Aneu amb compte els d'ERC. Si a les municipals no actueu com heu d'actuar, no tindreu credibilitat de cara a les eleccions del 27S. Les properes municipals podeu fer el forat de la vostra pròpia tomba....

#3 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , //*// es desinfla el suflé , 18/01/2015 - 16:36

-Hem d?evitar? Que? l'ambaixador a Madrit vol evitar el triomf de la democràcia a Barcelona? té por que el separatisme sigui minoritari? Però aquests no eren els demòcrates?

#2 Carlos Gomez, Bcn, 18/01/2015 - 14:51

A ver si este profesional del sueldo pubilco es capaz de entender que quien vota son las personas, patriotas de lo que sean o no, y no la ciudades, los terriotorios o los clubs de tenis.
A su edad y despues de tantos años de salvarnos no se sabe muy bien de que deberia saberlo.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 18/01/2015 - 14:10

Ay el camarada Bosch. Ahora teme que Bcn frene no se sabe que.
Bcn no va a frenar nada. En todo caso sera los votantes quienes los hagan.
Este Mago Felix del desvario utiliza y reclama la democracia segun le vaya en el festival.
Estos patriotas profesionales no saben jugar sin marcar las cartas.