Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2014. 18:22h.

Bosch intenta seduir els espanyols

El diputat d’ERC publica un llibre que vol convèncer dels beneficis que suposaria la independència "per a tothom"

Bosch intenta seduir els espanyols

Una imatge d'arxiu del diputat d'ERC al Congrés, Alfred Bosch

El portaveu del grup parlamentari d’ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha publicat un llibre titulat ‘Como Amigos. La independencia de Cataluña interesa a los españoles’ (Galaxia Gutenberg) en què pretén convèncer dels beneficis que pot suposar "per a tothom" la independència, afirmant que és “inevitable i irreversible”.

El diputat dels republicans diu en el seu llibre que “l’emancipació de Catalunya és la millor oportunitat per als espanyols per reaccionar i activar una segona transició” i assegura que “aixafar la voluntat majoritària dels catalans només degradaria i ofegaria la democràcia espanyola”. Bosch afegeix que “la llibertat nacional de Catalunya multiplicarà i estimularà el lliure comerç amb Espanya”.

Bosch, de fet, també es va dirigir als ciutadans espanyols durant la seva intervenció al debat celebrat ahir al Congrés dels Diputats, i ho va fer “per pregar que ens ajudeu a evitar un gran despropòsit”, en referència al rebuig del Govern espanyol a la celebració de la consulta sobre la independència de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 BEJOTA, bcn, 10/04/2014 - 15:51

El presidente del Consejo Europeo, Herman Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".

#32 JC, Barcelona, 10/04/2014 - 13:25

Una de las trampas del secesionismo es vender que España y Cataluña son dos partes diferenciadas. Como un matrimonio donde uno impide al otro divociarse. Y que separados, seremos mejores amigos. Y no es verdad: no es una separación de 2 países, sino una mutilación inmoral de un país llamado España.

#31 spanish, Madrid, 10/04/2014 - 09:53

pobret el republica de Noruega.....com vols seduir des d´un partit racista?

#30 xaviacus, piera, 10/04/2014 - 08:19

tot un seductor...

#29 cesc, Badalona, 10/04/2014 - 07:25

Alfred, els espanyols que fotin el que vulguin i, sincerament, a mi m'importa un rave com els hi vagi. Ja s'ho faran. Aquest punt de paternalisme m'embafa una mica.