Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 14:06h.

Bosch: "l'acció de govern no s’atura"

El Govern nomena tres nous ‘ambaixadors” i canvia el logo dels Ferrocarrils de la Generalitat

Bosch: "l'acció de govern no s’atura"

El conseller d’Exteriors, Alfred Bosch, ha afirmat avui en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que “l’acció de govern no s’atura” i que “el departament que tinc honor de liderar, tampoc”. Bosch ha utilitzat aquesta expressió no aturar-se quatre cops durant la roda de premsa, però els acords d’avui són el nomenament de tres nous ‘ambaixadors’ a Tunísia, Mèxic i Argentina i altres menors.

L’explicació dels esmentats acords, en efecte, ha durat deu minuts i el titular d’Exteriors s’ha estès quatre minuts més amb els currículums dels nous delegats de la Generalitat a l’exterior. El Govern ha aprovat a més la creació de l’Institut del Poble Gitano, canviar la imatger corporativa de les policies locals, la signatura d’un conveni per a la formació de fiscals i la modificació del logo dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 El Sifoner, Castelló, 08/10/2019 - 19:20

Cuando habláis de embajadas, les estáis dando una importancia que no tienen. Son simples delegaciones del gobierno de la CCAA catalana en el exterior. Ningún país en el que tengan sede las citadas delegaciones, las reconocen como ellos pretenden. Yo sinceramente no las llamare nunca algo que no son, embajadas. QSJ

#4 Neferu, Barcelona, 08/10/2019 - 16:42

Pregunta de examen: Para qué sirven las "embajadas catalanas? Esta me la sé: para colocar a los amiguetes y familiares de los padres del procés ,asegurándoles un suculento sueldo si hablan mal de España y de las bestias con forma humana de los españoles.¡¡bingooo, lo acerté!!

#3 Un musclu, Bcn, 08/10/2019 - 14:46

Woaooo, quina marxa!!! Tremoleu mon, el govern catala n s atura....De fet es imposible perque ja porta 7 anys parat

#2 Tom, Barcelona, 08/10/2019 - 14:32

Por fin medidas tangibles que van a mejorar la vida cotidiana de los ciudadanos...y cobran para eso???? Como se nota que nunca han trabajado....que vergüenza!!!

#1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/10/2019 - 14:22

“l’acció de govern no s’atura”
Cierto. No se puede parar lo que nunca ha estado en marcha.