Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2016. 16:59h.

Bosch pacta amb Colau abans que Collboni

ERC i l’alcaldessa arriben a un acord per als Pressupostos

Bosch pacta amb Colau abans que Collboni

Alfred Bosch i Ada Colau

Esquerra Republicana s’ha avançat al PSC en les negociacions sobre els Pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona i ha tancat un acord amb el govern local abans que ho fes el líder dels socialistes al consistori, Jaume Collboni. Amb aquest acord, els republicans han aconseguit incorporar “totes les seves propostes que tenen un impacte econòmic de 35,9 milions d’euros”, segons ha informat l’Ajuntament.

Concretament, de les 23 al·legacions presentades per ERC, 18 han estat acceptades totalment i 5 parcialment. Un pacte que permet garantir el suport dels republicans a la votació per aprovar la modificació pressupostària, que tindrà lloc en el Plenari extraordinari del 25 d’abril.

L’alcaldessa de Barcleona, Ada Colau, ha agraït a ERC “la voluntat d’acord, de col·laboració i haver posat la ciutat per davant” d’altres interessos i ha destacat “la sintonia que els ha permès posar-se d’acord en matèria pressupostària i fer possible l’ampliació que permet fer polítiques de canvi i augmentar la inversió i la despesa social que necessita Barcelona”.

Pel que fa a la resta de suports necessaris per tirar endavant la modificació pressupostària, Colau ha assegurat que les converses estan “ben orientades i que s’ha treballat molt intensament”. En aquest sentit, ha apel·lat “a la bona voluntat i responsabilitat de les forces d’esquerres” per fer possible l’aprovació dels Pressupostos “en benefici dels ciutadans”.

ERC ha aconseguit que els comptes municipals contemplin, en matèria de mobilitat, una partida pressupostària d’1,9 milions d’euros per a la T16 perquè s’ampliïn fins als 15 anys els beneficis de la T12.

En matèria cultural, el govern de Colau ha acceptat incorporar als Pressupostos 1,5 milions d’euros per fomentar activitats culturals als centres cívics; 500.000 d’euros per a ajudes a l’esport federat infantil i juvenil; i 50.000 euros per implantar equipament informàtic en centres educatius.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 el Noi de Nou Barris, Nou Barris, CAT, Europa, 21/04/2016 - 22:03

visca ERC!

visca PODEM!

junts cap a la INDEPENDÈNCIA !!!!

#6 Marc sanz, Barcelona, 21/04/2016 - 21:49

Ja m imagino l acord. Tu, ada, li dones part del superávit de barna a la gene i nosaltres t apoiem en els pressupostos de l ajuntament. Aixo es el que ha fet ja l ada, o no? No han pactat pagar l ajuntament part de la L9 que ea competencia de la gene? El mateix amb les beques menjador i etc, etc.

#5 pere, girona, 21/04/2016 - 18:35

Aquets de ERC per tal de tenir protagonisme faran el que faci falta, ja varen fer president de la Generalitat el Sr, Montilla , que trist i patètic

#4 el talp venjador, barcelona, 21/04/2016 - 18:33

aquesta colla deixarà l'AJuntament de Bcn com un solar.Va començar el Trias regalant milions a la Generalitat i aquests l'acabaran de rematar amb les seves politiques chupiguays.AIxò si, tots els impostos del món pels de sempre que hem de ser solidaris,ecològics,etc. n'estic fart,de vertiat

#3 Àlex , Barcelona, 21/04/2016 - 17:51

Aquests de ERC,és que em fan fàstic de debò.....