Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2015. 12:51h.

Bosch proposa que "cap barceloní cobri menys de 1000 euros"

Un salario mínimo de ciudad "concertat amb els agents socials"

Bosch proposa que "cap barceloní cobri menys de 1000 euros"

Alfred Bosch, en una foto d'arxiu

El president del grup municipal d’ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha explicat el acords als que els republicans han arribat amb el govern per tal de presentar la Mesura de Govern que el divendres es debatrà al Ple Municipal i s’ha felicitat perquè també es posen les bases pel Salari Mínim de Ciutat.

Bosch, en aquest sentit, ha explicat que la mesura, que s’hauria de concertar amb els agents socials, busca aconseguir un salari digne per a la ciutat. “El nostre objectiu és que cap barceloní cobri menys de 1.000 euros”, ha assegurat. Tanmateix, no ha explicat tanmateix d'on surten els diners.

El líder d’ERC al consistori barceloní ha celebrat perquè “el primer ple que es farà més enllà de la investidura i el cartipàs tractarà sobre la lluita contra la pobresa i l’exclusió social” i ha aplaudit que s’incloguin les mesures que defensa la formació independentista si bé ha reclamat que s’hi afegeixin aquelles que de moment n’han quedat fora.

Alfred Bosch ha explicat que s’ha arribat a acords en temes d’ocupació, habitatge, alimentació, subministraments i pobresa energètica o pobresa infantil, entre altres temes. I ha reclamat que s’incloguin altres propostes fetes per Esquerra Republicana com “posar en marxa un Pla Integral d’Inclusió Social als barris de la franja Besòs al nord de la ciutat o ampliar la dotació per l’obertura de les biblioteques escolars obertes al barri o la de ‘Patis Escolars Oberts al Barri”.

Finalment, sobre l’assistència de l’alcaldessa Ada Colau a la manifestació de l’11 de setembre, Bosch ha reclamat que "només volem que compleixi allò amb que es va comprometre abans de la investidura". 

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 edu, Barcelona, 24/07/2015 - 09:10

Yo ya firmo, dejo de currar y con 1000 euros vivo.

#30 Martín Martínez Mart, BCN, 22/07/2015 - 12:55

La ignorància sovint és un problema..
LA DEMAGOGIA SEMPRE HO ÉS!.

#29 Cansat, BCN, 22/07/2015 - 12:31

La ignorància sovint és un problema.
La demagògia sempre un problema.

#28 Kropotkin, Vic, 22/07/2015 - 10:29

Perfecto. Esto quiere decir que los autonomos ya pueden dejar de pagar impuestos. Pagandolos, les quedan menos de mill euros de pension. Para que seguir pagando?

#27 ROSA, LLEIDA, 22/07/2015 - 07:40

Com que ha donat suport a la Colau, ara vol fer el mateix que ella és a dir, no res, parlar, parlar i parlar, moltes paraules i pocs fets. Realment no se d'on surt aquesta gent.