Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2015. 13:56h.

Bosch proposa una policia de turisme

“A Barcelona no volem un turisme que generi ressaca”

Bosch proposa una policia de turisme

Alfred Bosch

El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha obert la primera taula de la jornada #NouPaís #Novaciutat Turisme a Barcelona. Durant la seva intervenció, Bosch ha defensat “un gran acord de ciutat de turisme” que comporti un consens amb totes les forces per apostar per un “turisme cívic” perquè “a Barcelona no volem un turisme que generi ressaca”.

Bosch ha proposat que “primer de tot s'actuï contra els apartaments il·legals i que aquests es tanquin”, com es fa amb altres negocis que no compleixen la normativa. L'alcaldable també ha defensat que “cal mantenir i ampliar moratòries sobre els establiments turístics als barris amb més pressió turística per incentivar l'esponjament dels allotjaments turístics. Cal com en tantes altres coses intentar equilibrar amb polítiques públiques”.

També “incrementar les xifres que s'ingressen per la taxa turística per tenir un ingres extraordinari que es dediqués a reinvertir als barris més afectats per la pressió turística”.

Finalment, ha proposat la creació “d’una unitat de la Guàrdia Urbana especialitzada en el turisme. A Barcelona ja hi ha un germen amb la unitat de platges i amb el torn nocturn”, una proposta que “cal potenciar, millorar la seva dotació, seria important que poguessin formar-se en idiomes” i ha defensat la necessitat de “parlar amb la Guàrdia Urbana i experts en seguretat per tal de crear aquesta unitat de la millor manera possible”.

Entre les funcions que haurà de fer aquesta unitat hi ha el “seguiment d'activitats de turisme i oci, una unitat més ben dotada i formada, que disposin de bicicleta, ajudar els visitants victimitzats... de forma especialitzada. Tot això podria ajudar a un turisme de més qualitat i més cívic en relació a la ciutat de Barcelona”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 ramon, barcelona-c, 14/02/2015 - 22:00

Hacer lo que hacen en Costa Rica por favor no . Esperaba algo mas inteligente del candidato. Que horror .¡¡¡¡¡

#8 La esquerra no es sols un districte., Barnan, 13/02/2015 - 21:24

joé esta E ERRE CE cada día es mas copia del Pe Ese O E...ni Esquerra, ni republicana ni catalana.

#7 Pobra esquerra!, Berlin, 13/02/2015 - 20:00

Cada cop s'els veu més el llautó, lamentablement les esquerres pateixen sempre del mateix mal: Crear funcionaris. L'exemple de Grècia és rellevant, volen combatre la crisi endollant 5 mil funcionaris de cop.

#6 laia, sant andreu, 13/02/2015 - 18:01

Ara al xerif lobo de Don Alfredito li molesten els turistes.Es clar.Viu al costat de la plaza de la Merce.per aixo sempre fot cara d'anar emporrat

#5 Jaume , Al-Vendrell, 13/02/2015 - 16:31

Jo vull una policia de politics. El que digui imbecilitats, multa al canto.