Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2015. 20:38h.

Bosch recorda a Colau que ICV ha governat durant 30 anys a Barcelona

“Celebrem que hagi inclòs a la seva llista gent que recull aquest llegat”

Bosch recorda a Colau que ICV ha governat durant 30 anys a Barcelona

Bosch, en una imatge d'arxiu

El candidat d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha recordat a la líder de Barcelona en Comú, Ada Colau, que ICV-EUiA -que juntament amb Guanyem, Podem i Procés Constituent forma part de la candidatura- ja ha governat a l’Ajuntament de Barcelona durant 30 anys.

En resposta a les preguntes de la premsa, Bosch ha valorat la presentació de la llista electoral de Barcelona en Comú: “Celebrem que Ada Colau hagi inclòs a la seva llista gent d’ICV, que recull el llegat de 30 anys dins l’Ajuntament de Barcelona”, ha dit.

També ha respost aquest dissabte a les declaracions del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que durant la inauguració de la MAT aquest divendres va fer gal·la de la seva voluntat de "connectar i no desconnectar”.

“Si vol connectar, que comenci a connectar amb tothom: amb els aturats que ho passen malament, amb els malalts que estan en llistes d’espera, amb els problemes financers de la Generalitat que afecten la Sanitat i l’Educació, amb un poble que vol votar democràticament per ser lliure. Si vol connectar, és molt benvingut, perquè fins ara l’hem vist molt desconnectat dels problemes reals”, ha declarat Bosch.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, Badaloba, 23/02/2015 - 13:00

Home, Alfred: posats a recordar, també podries fer memòria del patètic paper d'ERC a l'Ajuntament governant de la ma de la Rahola. Almenys ICV-EUiA van fer alcalde al Maragall, aquest sí que és molt honorable, co com en Pujol...

#2 laia, sant andreu, 21/02/2015 - 23:57

Alfredo Bosch please.No fumis petas. Aixo no es per vos..deixa la politica.
Un Día de estos vas ha tener un buen susto si n paras con tus impertenencias.Prepotencias..

#1 Carlos Gomez, Bcn, 21/02/2015 - 21:59

Camarada Bosch, alguien te engaño con lo de la alcaldia de Bcn o algo peor.
Busca entre tus companys del Viatge a Itaca quien te la ha metido doblada.
Y ya puedes ir renovando tu bono del Puente Aereo que como en Madrid no se parasitea en ningun sitio.
Piensa en la hipoteca.