Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2014. 21:50h.

Bosch serà l'alcaldable d'ERC a Barcelona

Obté 654 vots a les primàries mentre que Oriol Amorós es queda en 532

Bosch serà l'alcaldable d'ERC a Barcelona

Alfred Bosch

L'actual portaveu d'ERC en el Congrés dels diputats, Alfred Bosch, serà l'alcaldable d'ERC per Barcelona després de derrotar el diputat al Parlament, Oriol Amorós, en les primàries del partit per 122 vots de diferència.

D'aquesta manera, Alfred Bosch ha obtingut un total de 654, mentre que Oriol Amorós n'ha aconseguit 532. Per casals Bosch ha guanyat a les Corts, Sant Andreu, Sants, Poble Nou, Gràcia, Nou Barris i Sarrià. Amorós ho ha fet a l'Eixample, Ciutat Vella i el Clot, mentre que tots dos han empatat al casal d'Horta.

La participació en les primàries d'Esquerra Republicana de Catalunya per escollir el candidat a l'alcaldia de Barcelona ha estat del 40 per cent en els col·legis electorals del centre de la ciutat. En total, 2.500 persones estaven cridades a votar.

Minuts després de saber-se els resultats, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha volgut celebrar via twitter la "gran jornada democrática. Gràcies a la gent d'ERC i tothom per votar i decidir. El meu apreci a Oriol Amorós per la campanya compartida".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#17 Salvador, Sabadell, 14/07/2014 - 12:37

Aquells que durant 15 anys han viscut "de Barcelona". ara els hi costa pair la derrota. Estan cagadets per si han de buscar-se treball, Seria d'agrair que Alfred Bosch "renovés!" completament aquest contrapoder que sempre ha estat els que viuen de la capital. Sinó es capaç , no anirà en lloc.

#16 Manel, Barcelona, 13/07/2014 - 23:05

L'Alfred Bosch, després de 7 anys d'alt càrrec amb el tripartit, després d'ocultar la seva militància a ERC i de no haver explicat mai perquè s'ha donat de baixa, després d'apropiar-se de Barcelona Decideix, on es va limitar a posar la cara, després que se li acabi el momio a Madrid, va de renovador

#16.1 QuimX, Barcelona, 14/07/2014 - 09:38

Podries informar-te abans? No era alt càrrec, van ser dos anys i mig, va deixar la militància per a fer-se càrrec de la consulta a Barcelona . Hi va posar la cara i va escollir l'equip i el resultat va ser un èxit total. Se li havia acabat el momio a Madrid? Primera notícia!

#15 Ignacio, Barcelona, 13/07/2014 - 19:19

Sr. Bosch, vigili les cmpanyies i el sumsum corda. Si vol fer quelcom de be a la ciutat, amb segons quins companys de viatge, no ho conseguirà. Estan acostumats a d'altres formes de fer i segur que li faran la vida impossible. Per governar no és suficient ser del partit sinó actuar de bones formes

#14 Pere, Comarca Garraf, 13/07/2014 - 12:38

Millor Bosch com alcaldable. Jo ja estava acollonit amb la idea d Oriol amb els cultius als terrats de BCN, amb AGRICULTURA PROMISCUA, amb barreges de plantacions, baixos rendiments, elevats costos i problemes veïnals pel tràfic de verdures per les escales dels edificis.

#13 Nestor, Andorra, 13/07/2014 - 10:35

Un alcaldable bizarro.