Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2011. 22:17h.

Bosch: "si guanya Ridao serà el meu candidat"

El candidat de la propera direcció insta a "fer "pinya"

El candidat a les eleccions generals de la propera direcció d'Esquerra, Alfred Bosch, ha instat els militants del seu partit a fer costat Joan Ridao si és aquest qui guanya les primàries.

"Si jo no surto com a guanyador tots els que estem aquí, tots, i als que no hi són els hi diem, farem costat i farem pinya amb el candidat que guanyi. Si guanya Joan Ridao serà el meu candidat, serà el candidat de tots, si o no? si o no?", ha afegit.

Al darrer acte electoral de la candidatura d'Oriol Junqueras i Marta Rovira han assistit l'exconsellera i portaveu del partit, Anna Simó, l'alcaldable per Barcelona, Jordi Portabella, i altres dirigents com Ricard Martínez o Ester Capella.

Rovira, Junqueras i Bosch, a l'acte celebrat a l'aula magna de la facultat d'Economia de Barcelona
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 carracuca, barcelona ESPAÑA, 17/09/2011 - 00:05

Espectáculo autorizado para todos los públicos, será un método muy didáctico para que los niños se vayan dando realmente cuenta de quiénes son esos predicadores que quieren engañarlos con proclamas indepes y separatas y no cojan el camino del odio hacia sus buenos amigos ESPAÑOLES.

#1 carracuca, barcelona ESPAÑA, 17/09/2011 - 00:00

y a la pregunta de Alfredo todo el rebaño a coro respondió "siiiiiiiiiiiiiiiiiii... seá el nostre candidat". Señores, faltan pocas horas para que empieze el circo, no se lo pierdan porque el espectáculo contiene un número superfuerte, cómo se dan puñaladas traperas entre ellos por el poder.