Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2014. 20:19h.

"Botifarrada" a la Constitució

La JNC vol deixar de “celebrar-la"

"Botifarrada" a la Constitució

Una imatge de l'acte de la JNC (Foto: Flickr JNC)

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha celebrat aquest dissabte a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) un acte anomenat “botifarrada a la Constitució” que ha congregat un centenar de joves.
 
En la seva intervenció, la presidenta de la JNC i diputada al Parlament, Marta Pascal, ha afirmat que “volem deixar de celebrar la constitució espanyola per conquerir la llibertat de Catalunya”, assenyalant que per aquest motiu s’han proposat reconnectar amb la gent, sobretot entre els joves, per eixamplar la majoria a favor del Sí.
 
Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei i vicesecretari de Territori i política municipal de CDC, Joan Ramon Casals, ha apuntat que “en moments de màxima dificultat som els municipis, especialment els liderats pels convergents, els qui hem posat al davant de tot les polítiques socials i l’atenció a les persones”.
 
“El procés depèn de nosaltres, dels partits, però sobretot de la gent, de la il·lusió que siguem capaços de generar i transmetre”, ha subratllat. En aquest sentit, el dirigent nacionalista ha dit que cal deixar enrere els interessos particulars i dels partits.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 BEJOTA, bcn, 07/12/2014 - 16:58

Segons la macroenquesta encarrega i comptada per Homs, Junqueras i tota la colla del 9N, els independentistes són un 29%. La resta mirem de passar el xarampió com podem. Aquest deliri s'ha d'acabar prompte abans que no prenguem mal.

#12 Onofre, La Fullaca(Osona), 07/12/2014 - 13:31

!HOST..(pit) PUT..(pit).EM CAGO EN.. (pit)...!AIXÒ ÉS CULTURA!

#11 fer, LLeid, 07/12/2014 - 12:36

Por cierto---¿quien paga la butifarra?

#10 Protágoras, bcn, 07/12/2014 - 11:19

La Republica Española fue en su día despreciada y negada por casi por todos. Derechistas, izquierdista y nacionalistas la despreciaban como ahora desprecian la Constitución de 1978.

Después, cuando fue tarde, quienes más la despreciaron, la añoraron y cantaron sus excelencias y bondades.

#9 zenaida, Barcelona, 07/12/2014 - 10:19

Les deseo q NO se tengan algún Dia q arrepentir...de menospreciar La Constitución.. Catalunya...ha perdido muchas guerras por equivocarse de bando y NO querer cumplir con la ley... costo mucho conseguir la Constitució... para q hagamos el tonto...36 años después...Ciu es una irresponsable!!!