Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2011. 17:59h.

Botifarrada contra la Hispanitat

Las JERC troben que el 12-O "recorda un dels genocidis més grans de la història"

Botifarrada contra la Hispanitat

Les JERC, contra la Hispanitat, en una imatge d'arxiu. (Foto: jerc.cat)

Les Joventuts d'Esquerra (JERC) han organitzat diferents actes arreu de Catalunya per protestar per la celebració del dia de la Hispanitat. Així, a Badalona, aquest col·lectiu durà a terme l'esdeveniment de protesta al seu local, després que l'Ajuntament els hi hagi negat fer-ho aquest dimecres a la Rambla de la ciutat.

Sota el lema 'no tenim res a celebrar', la secció local de la JERC de Badalona ha organitzat un sopar i un concert acústic. A Sant Joan Despí, s'hi farà una "acció contra els símbols feixistes" el mateix 12 d'octubre. Una botifarrada a Sant Feliu serà l'acte central de la branca juvenil d'Esquerra d'aquesta població del Baix Llobregat.

També hi haurà una botifarrada a Sants (Barcelona), un plantejament que es repetirà a Moià i a Cerdanyola del Vallès. A Girona, en canvi, s'ha decidit fer un torneig de botifarra. Una xerrada per la llengua, ball de bastons, dinar popular i concerts marcaran l'activitat a Arenys de Mar.

En canvi, a Lleida, la JERC s'ha decidit per la desplegada d'una estelada gegant. Sota el lema dia de lluita, els republicans més joves faran una xerrada, un dinar i un concert a la Garriga.

Segons aquesta organització, "les joventuts independentistes no tenim res a celebrar en una diada que recorda un dels genocidis més grans de la història".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 ojo al dato, v, 12/10/2011 - 12:43

El himno oficial por la matanza: els segadors


buen golpe de hoz ¿orgullosos de la apología de la violencia institucional?

#17 XAVIER FABRA, barcelona ESPAÑA, 12/10/2011 - 11:01

yo que soy tan español como cualquier catalan , FELIZ DIA DE LA HISPANIDA , DIOS QUE ORGULLOSO DE SER ESPAÑOL , bueno brindare con champan frances hoy comiendo como hacia el laporta

#16 jajajaaaaa, barcelona, 12/10/2011 - 10:31

Genoidi i tant com els dels almogavers per Grecia, encar alas nenes els hi diuen "ves a dormir que ve un catala" jajajaaaaaa

#15 jajajjaaa, barcelona, 12/10/2011 - 10:29

quina por una botifarrada ..vajaaaaaa aMadrid estant tremolant jajajajaa la questio es no fotre ni brot i viure d ela subvencio

#14 María, Badalona, 12/10/2011 - 08:22

Soy de Badalona,mi ciudad no tiene remedio, ayer leí que la Escuela Miguel Hernandez del barrio de La Salut da clases gratis de chino los sábados y en verano a todos los niños que quieran ir, al margen de los niños chinos sólo han ido dos niños ecuatorianos, con lo importante que es este idioma.

#14.1 Alberto, Badalona, 12/10/2011 - 14:43

Por eso hay tanta ignorancia en Badalona, ni gratis quieren estudiar, no me extraña que voten a García Albiol.