Publicitat

Independentistes li diuen "manipulador cínic", "ñordo", "venut", "pobre noi" i "foteu vergonya" a Rufián

Botifler de l'any

L'entrevista que el portaveu d'ERC al Congrés Gabriel Rufián ha fet al seu canal de Youtube 'La Fábrica de Rufián' al dirigent del PP, Xavier Garcia Albiol, ha encès els nervis d'usuaris independentistes a twitter, que han acusat el portaveu republicà a Madrid de "manipulador cínic", "ñordo", "pobre noi" i "venut" entre altres improperis.

58742-piulada2.jpg

98776-piulada3.jpg

Un comentari crític amb l'entrevista del fotoperiodista Jordi Borràs a twitter i la posterior resposta de Rufián ha provocat un intercanvi de retrets on han participat diversos dirigents independentistes. Jordi Borràs va denunciar que s'entrevistaven polítics amb ideologies d'extrema dreta i el portaveu d'ERC al Congrés va respondre que "respectant fòbies i interessos" en el seu programa "fugirem de l'endogàmia".

L'exdiputada antisistema Mireia Boya li ha retret a Rufián que "confon l'antifeixisme amb fòbies, interessos i endogàmia" i ha demanat a ERC que aturessin el comportament de Rufián. Fins i tot les Joventuts d'Esquerra Republicana han fet una piulada manifestant que "no podem obrir les portes a la normalització dels discursos de l'odi. El feixisme s'ha d'aïllar i combatre".

mireiaboya.jpg

jerc.jpg

L'entrevista a Albiol no només ha provocat la reacció contrària de dirigents independentistes com el diputat d'ERC Ruben Wagensberg, la diputada de JxCat Aurora Madaula, l'exdiputada de la CUP Mireia Boya o el fotoperiodista Jordi Borràs, sinó que ha ocasionat una reacció enfurismada per part de centenars d'usuaris independentistes a les xarxes socials, que l'acusen de blanquejar un polític que va fer campanyes en contra de la immigració. "Foteu vergonya", "manipulador cínic", "ñordo" o "venut" són algunes de les perles que els usuaris li han dedicat.

La diputada de JxCat Aurora Madaula, ha escrit en resposta a la piulada de Gabriel Rufián que: "Al feixisme se'l combat, no se'l seu a parlar a un programa. Antifeixistes sempre!".

madaula.jpg

El diputat d'ERC al Paralment Ruben Wagesnberg ha acusat Rufián, d'"emblanquir" un discurs i unes polítiques duríssimes, ultra i racistes" contra les que "molta gent s'hi deixa la pell cada dia".

La polèmica per l'entrevista a Rufián a Albiol i la seva justificació ha desencadenat una allau de crítiques al dirigent independentista via twitter per part d'usuaris de la xarxa social.

meme.jpg

piulada0.jpg

44690-piulada1.jpg

80064-piulada4.jpg

59571-piulada5.jpg

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , QUE BUEN SERVICIO PRETA GABRIEL RUFIAN A LOS UNIONISTAS = NACIONALISTAS ESPAÑOLES LES AJUDA A, 24/01/2020 - 09:59

Gabriel Rufian hace un gran papel SI , Ajuda y mucho que E.R.C. Pierda muchos votos ja ja Los del P.P. , VOZ Y P.S.O.E. Estan muy contentos con el ..Todo lo que hace GABRIEL RUFIAN Es para perjudicar al Independentismo y a la lengua Catalana .Solo que LOS DE E.R.C. Son ciegos y no lo quieren ver , ..

#27 Amoroso, Barcelona, 24/01/2020 - 08:25

Ay xarnego, xarnego que los indepes ya te empiezan a ver el plumero.

#26 Pedro Vidal, Barcelona, 23/01/2020 - 14:24

A Rufián, como a todos los de Súmate, Altres Andalusos y otras plataformas creadas por Esquerra o Convergència no se les considera catalanes auténticos por los "pata negra" de la segunda "raza" elegida. De hecho no se les considera ni catalanes. Siempre serán unos charnegos agradecidos, y tratados en consecuencia.

#25 Ojotuerto, Calafell.tab, 23/01/2020 - 12:01

Entonces Nyordo / Nyorda quiere decir Xarnego independentista????? Pues se acepta Nyorda/o como animal de independencia. Xarnego/a independentista = Nyorda/o

#24 Rasca, Castelldefels , 23/01/2020 - 11:05

No me importaría que me llamasen 'botifler' si a fin de mes toco 8000 € ...