Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2019. 18:41h.

Bou crida a “reconstruir la societat civil”

"Els nacionalistes també són espanyols”

Bou crida a “reconstruir la societat civil”

Josep Bou

El líder del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha fet una crida a “reconstruir la societat civil” que “pedra a pedra va desmuntar Jordi Pujol”. Ho ha manifestat durant l'acte amb motiu de la Hispanitat, organitzat per SCC a Barcelona, on ha afegit que “els nacionalistes també són espanyols com nosaltres”.

Bou ha lamentat que “nosaltres hem perdut moltíssim”. “De fet, hem perdut quasi totes les batalles contra nacionalisme, senzillament perquè no els hem lliurat la victòria, perquè fins ara hem estat dividits, I això aquí s’ha acabat: anem a reconstruir la societat civil de Catalunya”, ha reblat.

El regidor del PPC ha assenyalat que “mentre ells divideixen nosaltres sumem, mentre ells fracturen nosaltres unim i mentre ells enfronten, nosaltres tendim les mans amb una gran sardana de concòrdia i amor”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 Tirant, Bcn, 12/10/2019 - 18:53

Bou ... m'encanta (i envejo ...) la teva energia en defensa de Catalunya espanyola, la Catalunya de sempre.
Llarga vida a Josep Bou! ...

#1.1 JoanM, BCN, 12/10/2019 - 20:38

Tirant, a CT hi han "moltes Catalunyes", cada col.lectiu defensa lo seu i pels seus. Però potser per fer un país millor totes les parts haurien de cedir una mica, i fer autocritica, ningú de moment l'ha fet. Si la independència no es possible s'haurà de posar a treballar molta gent i dialogar...així noi podem seguir..!!!

#1.2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 13/10/2019 - 14:46

#1.1

La pregunta es: ¿qué "mica" van a ceder los indepres? A cambio de que obtener el concierto, inmunidad para Yoda, etc., ¿Uds. qué ofrecen?¿Ser fieles a la Constitución y no secesionar? Por si se les ha olvidado, esa carta la usaron en la Transición para la creación de las CCAA, y es obvio que sus líderes no han cumplido su parte del trato