Publicitat
Política · 7 de Maig de 2021. 22:22h.

Bou, en territori Colau

L'alcaldable del PP denuncia l’”estat de deixadesa" del barri de Torre Baró

Bou, en territori Colau

El president de el grup municipal del Partit Popular, Josep Bou, s'ha reunit amb un grup de veïns de Torre Baró per "conèixer de primera mà les seves problemàtiques".

Bou s'ha queixat l'"estat de deixadesa de les zones de titularitat municipal, com solars sense netejar, canonades trencades, murs que cauen i la xarxa elèctrica sense soterrar". "Hi ha una evident deixadesa per part de govern municipal", ha denunciat.

"Una de les problemàtiques dels veïns és la manca d'aparcament a tot el barri, molts dels cotxes han d'aparcar en zones estretes o en llocs no permesos perquè no hi ha altra solució".

També es queixen de "la manca de cura en els carrers, on abunden les males herbes i els sots a l'asfalt. A part, els veïns també apunten que molts dels carrers són de doble sentit quan en molts trams no hi caben dos cotxes en paral·lel".

Bou ha visitat a casa Carmen Vicario, una veïna de barri que respira gràcies a una màquina d'oxigen connectada a la corrent. Vicario va denunciar fa uns mesos els talls de subministrament elèctric al barri per culpa de les sobrecàrregues que patia la instal·lació i que provocaven que no pogués respirar amb facilitat.

"Cal atendre tots els veïns de la ciutat, i Torre Baró no pot quedar al marge de les polítiques d'aquest govern municipal, aquests veïns també són barcelonins i ara mateix se senten defraudats i desatesos", ha afegit.

imgtb3.jpg

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat