Publicitat
Política · 11 d'Abril de 2019. 14:35h.

Bou escombra els militants del PP a la llista de Barcelona

Només dos entre els deu primers

Bou escombra els militants del PP a la llista de Barcelona

L'alcaldable del PPC a Barcelona, Josep Bou, només ha col·locat dues persones del partit -Óscar Ramírez i Eva Higueras- entre els deu primers noms de la llista. Entre les novetats hi ha el vicepresident d'Espanya i Catalans, Javier Megino; de Tabàrnia, Ana María Torrijos; i el president de l'Associació de Víctimes del Terrorisme, José Vargas.

Bou ha defensat que la seva és la única llista "constitucionalista" i ha assegurat que "tenen una cosa en comú, estimen a Catalunya i Espanya. Tots ells han sigut activistes constitucionalistes, els preocupa la degradació i el desgovern de Barcelona en mans de Colau i el separatisme".

"Som la Barcelona lliure de populisme, de separatisme, per celebrar corrides de braus, per rebre el rei, per estimar i abraçar Espanya, lliure de CDR, ocupes, per obrir una barra de bar amb terrasses, per crear feina, lliure de manters i de narcos pisos", ha reivindicat.

"El somni de Colau, Maragall i Torra és que el PP desaparegui de Barcelona. Tinc una mala notícia per ells, amb aquesta candidatura això no succeirà", ha augurat. "El PSC es presenta com la crossa de Colau i el separatisme, Ciutadans no es presenta de forma incomprensible, donen suport a una llista d'exministres socialistes nostàlgics del tripartit", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Onofre de Dip, Barcelona, 11/04/2019 - 18:46

No hi ha un partit a Europa que mereixi tant el destí que ha tingut com el partit Popular a Catalunya. Si desapareix del Parlament ho hauran de celebrar a Gènova, perquè ho han buscat amb veritable afany al llarg de tots aquests anys.

#1 botifler1914, Sinitaca, 11/04/2019 - 16:12

Sigo sin entender que este hombre no este en la candidatura de Valls....
Los del PP se estan suicidando.