Publicitat

Diu que els Mossos només han fet una "inspecció ocular"

Bou insisteix

El grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, que lidera Josep Bou, ha explicat que els Mossos d'Esquadra es van posar en contacte amb Bou "hores després que la premsa publiqui la conclusió de la investigació" sobre l'incendi del seu cotxe i ha remarcat que durant la conversa "la policia catalana reconeix que només ha fet dues inspeccions oculars al vehicle".

"Els Mossos també van confirmar que l'informe continua sent confidencial, tant és així, que l'afectat encara no l'ha pogut consultar", afegeix l'el grup popular en un comunicat on anuncia que Josep Bou posarà les amenaces rebudes i l'incendi que va calcinar el seu cotxe en coneixement de la Fiscalia de Barcelona "en els pròxims dies".

Finalment, el grup municipal condemna "enèrgicament tot tipus d'amenaces que ha rebut" Bou "a través de les xarxes socials, però també danys materials al propi cotxe (cristalls trencats, rodes punxades, ratllades en la carrosseria o el trencament d'un far davanter) així com les sofertes "en el seu domicili particular, a les seves empreses i als seus empleats".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#10 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 03/05/2022 - 10:57

Todo es posible pero piensen una cosa ¿A cuántos de uds. les ha ardido el coche espontáneamente? ¿Conocen a alguien a quien le haya pasado?

Seguramente no

Añadamos ahora que los mocetones están al servicio de los amigos indepes y que sus acciones están teledirigidas así que el valor de su"inspección visual" es... escaso.

Los amigos

#9 Ojotuerto, Calafell .TAB, 03/05/2022 - 09:57

No hay mafia en la Okupació, No hay mafia en la Okupació, No hay mafia en la Okupació, No hay mafia en la Okupació. No hay mafia en la Okupació...

#9.1 pepe, andorra, 04/05/2022 - 11:23

pues las grandes inmobiliarias bien q los usan, opino q no afirmo, como forma de localizar buenos solares y sacarlos a buen precio.

#8 Martín, Villadecaballos, 02/05/2022 - 18:03

Lo dicho. La mierda amarilla y las amenazas también saltan espontáneamente al jardín de Albert Boadella en Jafre.

#7 Tabarnés puro, Barcino, 02/05/2022 - 18:00

Cataluña es el único lugar del mundo donde los pájaros se lanzan a las escopetas...
Estos payasos se creen que nos chupamos el dedo.

#6 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 02/05/2022 - 16:59

Últimament, els polítics qüestionen la autoritat amb lleugeresa, es una irresponsabilitat.