Publicitat
Política · 12 de Maig de 2022. 19:27h.

Bou no té assegurada la plaça

El PP manté la incògnita a un any de les municipals

Bou no té assegurada la plaça

Bou, menjant el pa de Sant Jordi el passat 23 d'abril

L'actual president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, no té assegurada la plaça per repetir com a candidat, segons ha sabut e-notícies. El PP manté la incògnita tot i que la majoria de partits ja han gairebé designat els seus candidats o hi són a un any de les municipals, excepte Junts que, després de l'espantada d'Elsa Artadi, ha de tornar a començar.

De fet, Bou ha mantingut durant tota la legislatura relacions tirants amb l'apartat del partit i la majoria d'agrupacions locals van arribar a demanar la seva dimissió. L'incident amb el seu vehicle -que va resultar destrossat per un incendi- tampoc l'afavoreix perquè va denunciar que havia estat cremat a posta després de rebre amenaces però, de moment, els Mossos i la Guàrdia Urbana han atribuït les flames a una fallada mecànica. Bou insisteix en la seva versió i ho ha denunciat a fiscalia.

A més, el partit ha canviat des que va arribar a l'Ajuntament. De fet va ser una aposta personal de Pablo Casado -i de Teodoro García Egea- per fitxar un independent. L'ara regidor havia estat president d'Empresaris de Catalunya. Però ara ni Casado ni Egea ja estan al capdavant del PP.

De fet, el secretari general volia substituir també Alejandro Fernández al capdavant del partit a Catalunya, però l'arribada de Feijoo va paralitzar l'operació. Bou tampoc va obtenir un bon resultat, només dos regidors, però en canvi va poder mantenir la presència del PP al consistori barceloní en una època d'hores baixes ia diferència d'altres municipis.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 PEPE PEPÉ, pepeland, 12/05/2022 - 20:45

no marearmelo mucho que ahora esta liado con lo del coche y el seguro y eso