Publicitat
Política · 25 de Juny de 2019. 18:06h.

Bou propugna un grup constitucionalista a l'Ajuntament de Barcelona

Format per Ciutadans, Valls i el PP

Bou propugna un grup constitucionalista a l'Ajuntament de Barcelona

El president del grup popular a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha proposat crear un grup únic al Consistori barceloní format pels regidors de C's, els de Manuel Valls i els del PP, i s'ha postulat per presidir-lo. Bou ha ofert a C's i Valls "unir-se per crear un únic front constitucionalista fort a l'Ajuntament" i ha afirmat que "m'ofereixo per encapçalar aquest front comú que representi dignament i eficaçment els barcelonins constitucionalistes".

"El PP és previsible, nosaltres no canviarem de marca, ni d'idees, però en el nostre grup municipal volem sumar forces amb un denominar comú: la defensa de la Constitució, la igualtat i la recerca de la pau i la concòrdia dins el respecte a la llei" ha manifestat Bou. El candidat popular a l'Ajuntament també ha assenyalat que "no podem permetre que la primera decisió de Colau sigui tornar a col·locar el llaç a l'Ajuntament, està clar que l'alcaldessa prefereix fer d'altaveu separatista que escoltar els constitucionalistes".

El dirigent popular considera que això permetrà tenir "més força" i una "estratègia única" per afrontar la sentència del Suprem, preveient que Barcelona "serà un lloc de molta discòrdia" i manifestacions independentistes després del posicionament de l'Alt Tribunal sobre el judici al procés.

"En les diferències que aquests dies han tingut els regidors constitucionalistes ha pesat més el que els separa que no el que els uneix, que és el que acabo d'afirmar. Cap dels votants de Valls, ni dels de C's ni dels del PP ens retraurà que busquem la unitat, ans al contrari, ens castigarà si no ho fem" ha dit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 fran bcn, bcn, 25/06/2019 - 20:28

Aquest home es un hiperventilat que vol fer la competència als altres hiperventilats on es el seny?? gracies

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/06/2019 - 23:44

Claro que sí, tiene mucho que aprender de la templanza y la moderacion de por ejemplo, Torra.