Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2020. 14:24h.

Bou vol acabar amb els talls de la Meridiana

"Si nosaltres fóssim al govern, la Urbana desallotjaria la zona"

Bou vol acabar amb els talls de la Meridiana

El president del Grup municipal Popular, Josep Bou, considera que el tall de l'Avinguda Meridiana, que dura més de cent dies, "no hauria d'haver succeït mai" i ha denunciat que els manifestants "manipulen la llibertat dels veïns i perjudiquen la imatge de Barcelona".

Josep Bou ha assegurat que "si nosaltres fóssim al Govern municipal, la Guàrdia Urbana desallotjaria la zona i les protestes es farien a la vorera en tot cas, hi haurà problemes i cal tallar-ho", tot remarcant que està a favor del dret d'expressió.

16998-bou.jpg

"Aquest tall no té cap ni peus en una ciutat com Barcelona" ha afirmat, i ha remarcat que "he vist que es manifestaven 20-50 o 100 persones depèn el dia". "Desconec qui els dirigeix ni qui els paga, però no és possible que manipulin la llibertat dels veïns, perjudicant els veïns i la imatge de Barcelona", ha denunciat.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Paco Sierra, ha manifestat que "tota persona té el dret a manifestar-se però sense causes un perjudici continuat en els de més veïns, que estan farts de la complicitat del govern Català i municipal amb els manifestants,

Finalment, la presidenta del Grup municipal de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha assenyalat que estem a favor dels drets fonamentals i del dret a manifestació.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Olegarioelpilos, Bcn, 18/02/2020 - 15:50

A la pija Artadi si ésos cortes de produciesen donde ella vive , defendería el derecho contrario , por cierto Valls sigue de vieje de novios ?

#2 luis, barcelona, 17/02/2020 - 16:55

DIU:
….Elsa Artadi, ha assenyalat que estem a favor dels drets fonamentals i del dret a manifestació.
¿Y de tocar los D.E.L.L.O.N.S,E.S. a los usuarios de la calle también?
Y perdón pues no he sido políticamente correcto al escribir..
¿Y de tocar el E.S.O. a las usuarias de la calle también?

#1 Gerardo, Barcelona, 17/02/2020 - 16:46

El asunto está claro, cuando los que deben hacer cumplir la ley la desobedecen, cualquier grupo de ciudadanos está autorizado y con derecho propio a hacerla cumplir, por las buenas o por las malas pero la ley es sagrada. Así pues Bou puede intentarlo por las buenas pero seguidamente entramos en la otra fase y es pagarles con la misma moneda.