Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2019. 13:08h.

Bou vol enderrocar Can Vies

Rebut amb crits de "feixista"

L'alcaldable del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha reclamat "enderrocar i desallotjar" Can Vies, ja que, segons ell, "afecta l'entorn del barri perquè que no es pot construir una rampa prevista".

Algunes persones del centre okupat s'han apropat on Bou celebrava l'acte i li han cridat "fora feixistes dels nostres barris", "no et volem". Bou, que ha estat acompanyat per José Antonio Calleja i 
Irene Pardo, ha recordat que "aquest edifici municipal està ocupat des de fa vint anys.

L'alcaldable popular ha culpat Xavier Trias i Ada Colau de l'ocupació del centre per "l'omissió i la debilitat" de l'exalcalde i "la voluntat i el suport" de l'actual alcaldessa. Des del PPC han reclamat "que els serveis tècnics del consistori revisin l'edifici, ja que està en una situació penosa i de perill".

Josep Bou, d'altra banda, ha donat suport a la llei proposta de Pablo Casado contra l'ocupació: "esperem que aquesta llei sigui tramitada i el futur alcalde, que espero ser jo, actuï amb conseqüència, perquè aquesta no és la imatge de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#5 ID a okupar el Ayuntamiento de Barcelona y el Palau de la Degeneralitat, pavos !, Oooohhh, 08/04/2019 - 16:55

Okupad el consistorio de la Colau y el Palau del T-torra y sus amiguetes: es grande y podéis hacer butifarradas y noches de ouija. K-pullos. (El consistorio es el Ayuntamiento ... de nada).

#4 Neferu, Barcelona, 07/04/2019 - 20:20

¡¡ Fuera los okupas de nuestros barrios!! Que encima se les pagamos los gastos de luz agua gas.........¡Ya está bién de mamar de la teta del Estado, niñatos pijos progres!!

#2 Aurora, Barcelona, 06/04/2019 - 23:02

Fora els okupes de Barceloba