Publicitat
Política · 16 de Gener de 2019. 20:23h.

Bricall veu “inaplicable” un referèndum

L’exdegà de la UB argumenta que tindria un “cost desorbitat” per a Catalunya

Bricall veu “inaplicable” un referèndum

Josep Maria Bricall

L’exdegà de la UB, Josep Maria Bricall, ha afirmat que la celebració d’un referèndum independentista és una opció “inaplicable” a Catalunya, perquè comportaria un “cost desorbitat” per a Catalunya. Bricall ho ha assegurat aquest dimecres en una entrevista a Rac1, on ha demanat fer propostes amb “un cert realisme”.

“La política té unes lleis pròpies, i aquestes lleis pròpies indiquen que certes coses que no es poden fer si no és amb un cost desorbitat, val més no plantejar-les”, ha manifestat, alhora que ha insistit que el referèndum “no ho veig immediat”.

Bricall, que va formar part del govern Tarradellas, ha considerat que “en aquests moments hi hauria fórmules que valdria la pena discutir”, mentre que “la possibilitat de fer un referèndum sempre hi és en algun moment de la història”.

Per altra banda, ha definit el bon governant com aquell que sap “fins a on pot anar”. “Saber les coses que pots fer i fins a on pots arribar. Això és molt decisiu per saber governar”, ha reblat l’exdegà de la UB.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Ferran , Barcelona , 17/01/2019 - 11:12

Aquesta notícia la ha escrit un periodista? En quina universitat va estudiar? No sap distingir entre un degà i un rector? Josep Maria Bricall va ser RECTOR de la UB durant dos mandats. Entre d'altres coses.

#11 lepero, Barcelona/Tabarnia, 17/01/2019 - 11:05

Es más sensato pedir peras a un olmo que esperar propuestas con un cierto realismo del supuesto govern de la Generalitat.

#9 Tabarnés puro, Barcino, 17/01/2019 - 08:33

La taqiyya indepe: "avui paciència (perquè no es pot), demà independència".
Y los del 'cercle d'economia' pidiendo un estatuto con rango de Constitución....
Podéis esperar sentados, guapos. Intentásteis un golpe y falló. A mí no me la coláis.

#8 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 16/01/2019 - 23:37

Un referéndum per entrar a España. Y otro para entrar a Francia, no hay más.

#7 Pepón, Barcelona, 16/01/2019 - 22:47

Cualquiera con dos dedos de frente lo sabe. Lo que es increíble es que un historiador y "pacifista" como Junqueras no lo vea. O es muy tonto o muy malo. No cabe otra posibilidad. Me inclino por lo primero, pero quizás me equivoque.