Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2011. 21:39h.

Broma de mal gust amb Alberto Fernández

Simulan a internet la seva mort en un 'meublé'

Broma de mal gust amb Alberto Fernández

Alberto Fernánez, a la Diada

L'alcaldable del PPC per Barcelona, Alberto Fernández, està bé de salut i no ha patit cap atac de cor com s'ha escampat aquest vespre al twitter amb un enllaç fals a La Vanguardia Digital. La crònica explicava que havia tingut una caiguda quan suposadament visitat un meublé la qual cosa donava a entendre que hi estava per decisió pròpia. La crònica incloïa una falsa declaració de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, definint-lo com un "polític de raça" després de la seva mort.

Alberto Fernández ja va ser objecte d'amenaces de mort a la Diada del 2008 quan uns manifestants li van cridar "Alberto, mira debajo del coche". Malgrat l'ampli desplegament dels Mossos d'Esquadra, els autors dels comentaris van ser idenficats finalment per una agència de detectius contratada por el diario El Mundo.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 DLM, Barcelona-España, 12/09/2011 - 14:46

Vdes. consideran que ésta es una broma de mal gusto? Hay que ser muy canalla para tratar de disfrazar una salvajada bajo el título de broma....
Indeseables.

#16 Vanessa, Barcelona, 12/09/2011 - 11:18

Es una notícia inverosímil. Nadie se imagina a Alberto Fernández en un meublé o un apartamento de esos. Todos sabemos que es un político conservador, defensor del orden y amante de la familia, con profundas convicciones religiosas y nada dado a frivolidades. Se ve de lejos que es una noticia falsa

#15 yomismo, España, 12/09/2011 - 11:16

Es estas cosas se entretienen los catalanistas, mientras tanto Cataluña con un paro histórico, muchas familias pasándolo mal económicamente y con recortes en sanidad. Inventar muertes del oponente, quemar banderas de España y fotos del Rey, amenzar de muerte son actos delictivos no reveindicativos.

#14 Xipolleig, Barcelona, 12/09/2011 - 11:00

Si és veritat, és una broma d'un malparit,però en la redacció de la notícia em falten dades per aclarir d'aquesta falsa notícia.S'hauria d'arribar fins al fons per conèixer la notícia i que surti just en la Diada,no fos cas que ens trobéssim sorpreses.

#13 Mercè, Barna, 12/09/2011 - 10:10

Broma de mal gust, sí, però, com sabem que és una broma i no és un muntatge del propi PP???? Veient la seva manera de fer, ja m'ho crec tot d'aquesta gent per tal de fer-se les víctimes i recollir rèdits electorals. Ja fa temps que s'han instal·lat en el tot s'hi val.

#13.1 Francesc , Girona, 12/09/2011 - 14:59

Només aquesta sospita ja desacredita tot els que pensen como tu.
Quina poca categorial moral en que ha acabat Catalunya.Jo no hi han catalans