Publicitat

Carrizosa es refereix a les "amistats" d'algunes diputades de JxCat i Torrent l'acusa de masclisme

Enganxada en la sessió de control al president de la Generalitat entre Ciutadans, el president de la Generalitat, Quim Torra, i el del Parlament, Roger Torrent després que el portaveu de la formació taronja, Carlos Carrizosa, hagi acusat de corrupció al Govern assegurant que el banc de la cambra catalana on seuen els consellers podria ser "una roda de reconeixement" policial i fes referència a les "amistats" d'algunes diputades de JxCat en referència a Aurora Madaula i Elsa Artadi.

Torrent li ha retret que demanés expliacions a les diputades per qüestions que no tenen res a veure amb el que "han fet elles mateixes". "Em permeto dir-li que en aquesta cambra o demanem explicacions a les dones en funció a l'activitat de les seves amistats i parelles", ha afegit.

Carlos Carrizosa li ha retret que "em reprengui amb aquest to masclista, perquè aquest to que diu és masclista". "Hem parlat d'amistats i vostè parla de parelles. Masclisme!", ha remarcat el diputat del grup de l'oposició.

Torra, en el seu torn, li ha dit a Ciutadans que "és un dels dies en el que vostès han caigut més baix". "Em sembla lamentable que vulguin amagar la seva derrota am aquests dos minuts i mig de difamacions i infàmies", ha subratllat.

El president ha recomanat a C's que "passegin una mica per aquest país, coneguin-lo i surtin del seu món". Finalment, ha destacat "que avui s'ha difamat públicament a molta gent en aquesta cambra".

Carrizosa ha demanat la paraula per una qüestió d'ordre i ha reclamat al president del Parlament que cridi l'atenció a Torra perquè "mai respon a les preguntes que li fem". D'altra banda, Torrent no ha permès que Madaula intervingués per al·lusions i l'ha instat a "traslladar la queixa a la Mesa".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 a quien corresponda, Barcelona, 27/11/2019 - 17:47

Mantener a este "cau" de parasitos si que es tirar el dinero. No sirve absolutamente para nada que no sea sumar problemas.

#17 La culpa de lo que pasa en cataluÑa es del Estado, por dejación total de funciones: ..., el Estado abandonó cataluÑa y a los catalanes·de·Bien...y la dejó en manos de los 'sepaRATAS'..., 27/11/2019 - 17:09

El =PP.cat=
demana perdó
als catalans·de·BÉ,
que s'han sentit
ABANDONATS
pel Govern d'Espanya
durant décades:

"Als sepaRATES...
...els vam entregar...
el poder,
les aules,
els mitjans
i la legitimitat moral...

...i ens ho van a 'agrair'...
amb DESLLEIALTAT,
ODI visceral a Espanya,
i la RUPTURA d'Espanya".

#16 La culpa de lo que pasa en cataluÑa es del Estado, por dejación total de funciones: ..., el Estado abandonó cataluÑa y a los catalanes·de·Bien...y la dejó en manos de los 'sepaRATAS'..., 27/11/2019 - 17:06

Lo que hay que hacer es recuperar competencias que nunca se debieron ceder, como Seguridad, Enseñanza, Prisiones, etc.
Y es muy importante 'democratizar' a la secta amarilla...
Si Alemania tardó unas décadas en 'desnazificarse',
aquí será lo mismo,
pero se necesita el control de la autonomía con el "155".

#15 Es una VERGÜENZA que el =PSOE= NO esté en CATALUÑA... ... ... , porque el =PSC= es el 'TONTO-ÚTIL' del Separatismo ... ... ... ... ... ... ..., 27/11/2019 - 17:02

"CIUDADANOS" 'nace'
como 'respuesta'
al ABANDONO
del =PSOE=
de su Electorado
de CATALUÑA;
y por la =TRAICIÓN=
perpetrada por el =PSOE=de ZP
y el =PSC= de Maragall y Montilla;
que se 'ENTREGAN'
al Separatismo
con la DICTADURA
y ADOCTRINAMIENTO
'separatas'
de la 'INMERSIÓN',
'TV3' y las 'MULTAS-LINGÜÍSTICAS'.

#15.1 Tirant, Bcn, 27/11/2019 - 19:21

El PSOE instal·lat amb les seves sigles a Catalunya es comportaria de la mateixa manera que el PSC. D'això no tingui vostè el menor dubte.

#14 El =PROBLEMA= de les "AUTONOMÍES" NO es NOMÉS "la MANCA de COHESIÓ-TERRITORIAL de ESPANYA" , ...sinó que, a més, a més, és un MALBARATAMENT-ECONÒMIC de MILIONS de € ..., 27/11/2019 - 16:57

El =PROBLEMA= de les "AUTONOMÍES"
NO es NOMÉS "la MANCA de COHESIÓ-TERRITORIAL de ESPANYA;
i la MÉS que POSSIBLE AUTO-DESTRUCCIÓ de la NACIÓ-ESPANYOLA" ...
sinó que, a més, a més, és un MALBARATAMENT-ECONÒMIC
de MILIONS de €, que IMPEDEIX unes JUBILACIONS-DIGNES dels ESPANYOLS
[= Pujada d'acord amb l'IPC].