Publicitat

La cupaire li diu “feixista” i Garriga replica amb un "delinqüent”

La cap de llista de la CUP per Tarragona, Laia Estrada, i el candidat de Vox, Ignacio Garriga, s'han intercanviat retrets i acusacions durant el debat electoral de La Sexta, l'últim abans de les eleccions del 14 de febrer.

"Vostè és un feixista", li ha dit Estrada a Garriga, en un moment de la seva intervenció en el qual parlava sobre la immigració. La resposta d'aquest ha estat immediata: "Parla la delinqüent ficada a política". "Vostè el que és, és un feixista, un homòfob, un xenòfob... Això és el que és vostè", ha continuat la candidata de la CUP.

La moderadora Ana Pastor ha hagut de demanar calma als participants i que "no cridin, que ho agrairà molt la gent". Tanmateix, aquest no ha estat l'únic xoc entre Estrada i Garriga, que han repetit aquestes acusacions mútues al llarg de l'debat.

Garriga ha advertit que "no tolerararé ni un cop més que s'insulti a més de quatre milions d'espanyols i se'ls digui feixistes", però la cupaire ha apuntat que "no, li estava dient a vostè feixista. No a la gent que els vota".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/02/2021 - 20:38

Que un partido nazi de izquierdas como el de los CUPijos, que defienden el terrorismo y azuzan a sus perros para que lo hagan, acuse a Vox de fascismo es para mear y no echar gota.

#23 Marcial, Santa Coloma, 12/02/2021 - 19:59

Señora .... el pelo

#22 Achtung!!, Chez Titole, 12/02/2021 - 18:53

Confiem que els farmacèutics no votin la CUP, si ho fan que es vagin preparant, passarem de l'antibiotic a la cataplasma de farigola, del Tampax a la compresa de matafaluga, de l'aspirina a les lavatives de camamilla i dels antiinflamatoris al les infusions de cascunilles. pel que fa al serrallers, aquests ja no tindràn feina.

#21 Cupaires i comunes, Barcelona, 12/02/2021 - 17:07

Els extrems piquen, pero mentres uns protegeixen la classe mitjana a la que ningú els hi ha regalat res, les cupaires i comunes van per esquilmar-la i nacionalitzar "hasta" el Passeig de Gràcia de Barcelona. La Granja de los animales se la fiquin allà ón els hi càpiga. URSS, Veneçuela, Bolivia......

#19 Neferu, Barcelona, 12/02/2021 - 13:35

Esto no es hacer política. Esto es tirarse al fango y revolcarse en la merda. No lo saben hacer mejor. Parecían marranillos divirtiéndose en sus pocilgas. No tuve estómago para verlo entero, me dieron arcadas y cerré la tele. Estamos a falta de verdaderos líderes desde hace años, demasiados, y ya toca que salga alguno decente y que te atrape.