Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 15:03h.

Bronca de Nadal al grup del PSC

Els crits es van poder sentir en altres grups parlamentaris

Bronca de Nadal al grup del PSC

Nadal, durant la seva última roda de premsa al Parlament

L'exconseller Joaquim Nadal, va esbroncar al personal del grup parlamentari del PSC el passat 6 d'octubre durant el debat de política general. L'esbronc va ser tan "descomunal" -segons fonts parlamentàries- que els crits es van poder sentir des d'altres grups parlamentaris. El PSC comparteix aquesta ala de l'edifici amb els grups del PPC, ICV-EUiA i Esquerra.

La causa, tanmateix, no està clara: les fonts esmentades han explicat que Nadal es va queixar del treball dels serveis tècnics del propi grup parlamentari. La suposada feina mal feta hauria afectat a la presentació d'alguna de les resolucions del propi grup del PSC.

Fonts socialistes, en canvi, han restat importància a l'incident -que no han negat- i ho han atribuït al desgavell que es va produir aquell dia amb les votacions. La Mesa del Parlament -amb Núria de Gispert al capdavant- va haver d'interrompre la sessió i traslladar les votacions de les resolucions del debat de política general a l'endemà a cusa de l'elevat nombre d'iniciatives presentades. Les votacions van durar tres hores.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 incording, Barcelona, 23/10/2011 - 10:21

Una (o dues) preguntes Quim Nadal: tant fort és el "mono" de la política que et porta a fer tant i de tantes maneres el ridícul? que no t'agrada fer d'historiador?

#9 Pimpollo, Vic, 21/10/2011 - 15:41

Nadal parece a disguto en el PSC. Me permitiría sugerirle que salga de una vez del aramario y se una a otra formación política en la que se sienta MÁS cómodo. Por ejemplo ERC, o CiU!

#8 Indigeta, Cipsel.la, 21/10/2011 - 11:35

Son els nervis de la tripulació quant el vaixell s'esfonsa i no hi ha prous barqies salvavides. Els que han pogut ja han agafat rumb cap a Madrid.

#7 Ramon, Barcelona (Barcelonès), 21/10/2011 - 00:30

i això que no treballa amb la Chacón...

#6 víctor, bcn, 20/10/2011 - 19:28

I els esbronca aquest exemple de feina ben feta que és en Nadal. Els del Carmel encara el busquen per fer-li un monument.