Publicitat
Política · 21 de Juny de 2019. 11:53h.

Bronca de Risto Mejide a Bea Talegón

Per dir que a Espanya veuen 'Sálvame' i a Catalunya els informatius

El conductor de Todo es mentira (Cuatro), Risto Mejide, va deixar en evidència la periodista Beatriz Talegón, qui va manifestar que "el programa més vist de la tele diu molt dels perfils, allà a Espanya és 'Sálvame', aquí a Catalunya són els informatius i això diu molt de la societat".

Mejide li ha posat les dades davant i li ha demostrat que el que estava intentant explicar en xarxes era mentida. El més vist a Catalunya és 'Sálvame' amb un 15,8% i les emissions més vistes en tots dos llocs i li ha demostrat que el més vist és el mateix: el futbol.

"Això és infoxicar i aquí no permetem infoxicar ... Dir que Catalunya és anti 'Sálvame' és fals i el que més preocupa és la superioritat moral amb què alguns parleu i que no té cap sentit, no sou superiors els catalans als espanyols per molt que ho digueu... tu sempre has dit en aquest programa que es contrastin els falsos i si ho fas veus que el que tu has difós és ple de mentides", li ha etzibat.

"El que estàs fent és confondre i jo em cenyeixo al que has dit. I si comparem les dades de les audiències d'Espanya i Catalunya? En ambdós llocs el més vist al maig és el futbol i Eurovision. Els més vist és el mateix! És que no se sosté el que has dit", ha afegit.

"Demà et faré un article amb totes les dades dels mitjans de comunicació ... Compte amb aquests missatges perquè no m'agrada, no parlo de supremacisme", ha replicat Talegón.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#42 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 22/06/2019 - 18:11

TALEGON ... ejerciendo en Barcelona -Costa Brava, para los kapos separatistas.
Puestos a comparar con otra new/post separata -pa lo que sea $$- .......como Lucia La Piedra, ésta es mas di vertida.
Los mas adinerados separatatractorianos, se la disputan .....y ella LO SABE. .... la RAHOLA que está ya escacharrada.. .... no se fía .

#41 fanatic, barna , 22/06/2019 - 12:48

una cobra del buefuente y el otro le paga carlos sole el de polonia esto es pura comedia del todo listos

#40 Pere , Vic , 22/06/2019 - 09:10

No són superiors es clar petó tu no ets ningú per atacar d'aquesta manera i només aconsegueixes més crispació si surtis in els teus draps bruts ets com el inda i mira que ere dic ere fan teu

#39 Kropotkin, Vic, 22/06/2019 - 08:09

Entre la Talegón, el Rufián, el Cotarelo. la monja Tucumana, el Picharello y el Dante Fachin están construyendo una Cataluña etnicamente pura... Jua, jua, jua,...

#39.1 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 22/06/2019 - 18:15

Faltan en la lista........ los imanes musulmanes .......de Catadisney. Que son los DUEÑOS de los barrios que okupan ....tots separatistes i oprimits.

#38 Eduardo González Palomar, Manlleu, 22/06/2019 - 08:02

Tras las innumerables muestras de desprecio de los supremacistas independentistas de Cataluña hacia los castellanohablantes, ¿alguien ha escuchado a los de Súmate poner el grito en el cielo? Bueno, ¿alguien ha escuchado al menos un chasquido de desaprobación saliendo de sus filas?:https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157672649305953