Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2022. 12:39h.

Bronca entre ERC i Junts per la diputada musulmana

Alba Vergés acusa Rahola de "racista" i la columnista replica que és la consellera de Salut "més patètica que hem tingut mai"

Bronca entre ERC i Junts per la diputada musulmana

La vicepresidenta del Parlament i alcaldable d'ERC per Igualada, Alba Vergés, ha acusat la periodista Pilar Rahola d'alimentar "el discurs racista i d'odi" per fer, segons ella, "piulades que busquen assenyalar Najat Driouech per exigir-li una resposta" arran de l'assassinat de la jove iraniana Masha Amini.

Vergés ha retret a Rahola que "ni t'autoexigeixes un mínim de respecte". "Només alimentes el discurs racista i d'odi i això és realment perillós. Prou racisme, això és racisme!", sentencia. L'escriptora li ha replicat el tuit i li ha manifestat que "et falta acusar-me de nazisme per completar el cercle de bestieses". "No sabeu ni el que dieu. Racisme amb qui, amb el mocador?", li ha preguntat.

Finalment, Pilar Rahoha ha afegit que "tampoc puc esperar gaire nivell de la consellera de Salut més patètica que hem tingut mai". "I mentrestant, a Iran, protestes per l'assassinat de Masha Amini Aquests són autèntics lluitadors de la llibertat, però us importen una merda. Hipòcrites", ha conclòs en un altre tuit.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#34 Roberto, Barcelona, 22/09/2022 - 09:30

A ver si el islam consigue lo que no hemos conseguido nosotros con esta tipa hiperventilada...

#32 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 22/09/2022 - 07:36

Si hablamos de nivel, hablemos de nivel.
Mucho exigir pero el ir yendo por platós para poner el plato y comer bien, estudiar en el extranjero algún hijo (no en España), cambiar de ideología, diciendo el nivel que tienen los demás, Sra. Rahola, un poquitin de autocrítica, no siempre tiene la razón. Su andadura de ERC al PI y en estos momentos

#31 Llop Hammer, Barcelameca, 22/09/2022 - 07:03

En Irán defendiendo la democracia y la libertad femenina me guastaría ver a la maruja anti jamón esta.... de paso que se lleve a su amiga Colau y Rachola

#30 Juan, Barcelona, 21/09/2022 - 23:52

Por una vez estoy totalmente de acuerdo con Pilar Rahola.

#30.1 Tabarnés puro, Barcino , 22/09/2022 - 13:01

Bueno, bueno . Si mañana el rey de Morocco o de Arabia Saudí le pagasen el doble de lo que le pagan los judíos, la verdulera esta saldría chillando exactamente lo contrario sin ningún pudor.

#29 Yomismo, Sevilla, 21/09/2022 - 22:01

Una pelea en el barro entra la Pilarica Rahola Martínez y la del trapo en la cabeza y Oriol Junqueras de Juez de barro.