Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2022. 10:29h.

Bronca entre ERC i Junts per l'atemptat de les Rambles

Serret els acusa de "polèmica barata" i Cuevillas li reclama "una disculpa" per un acte a Brussel·les

Bronca entre ERC i Junts per l'atemptat de les Rambles

El Govern ha acusat Junts per Catalunya de fer "fer polèmica simple i barata" amb els atemptats del 17-A després que el diputat Jaume Alons-Cuevillas preguntés a la consellera d'Exteriors, Meritxell Serret sobre "per què es va suspendre l'acte que s'organitzava a la delegació de Brussel·les?"

Serret, com ja va fer la setmana passada en comissió parlamentària, ha al·legat que es va fer "un replantejament de l'acte" amb el canvi de titularitat del Departament i ha retret a Junts que faci "polèmica" amb aquest assumpte que és "molt delicat".

"Creia que vostès havien agafat el guant, però avui aquí demostren que l'únic que volen és fer polèmica simple i barata", ha sentenciat; i ha mostrat "tot el respecte i reconeixement a les víctimes" dels atemptats gihadistes.

Cuevillas li ha retret que en la comissió parlamentària manifestés que l'acte "estava en fase de preparació" i ha dit que "tinc aquí tots els documents que ho acrediten". "O l'enganyen i hauria de cessar a algú o no va dir la veritat i ens hauria de demanar una disculpa", ha reblat.

Meritxell Serret també va denunciar la setmana passada que "algú va filtrar un correu intern d'un treballador de la Delegació i, per tant, no hi entraré". "Procuraré no entrar en els retrets en una qüestió tan delicada".

El Consell per la República i l'ANC van acabar organitzant l'acte a Brussel·les, que es va suspendre després de la remodelació de l'Executiu d'Aragonès, amb la sortida de JxCat del Govern, que va suposar també el relleu del delegat català a la UE (Ignasi Centelles va substituir Gorka Knorr).

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Paco Aparicio , Barcelona, 23/11/2022 - 16:21

Tanto mi esposa como yo nacimos hace más de 50 años en Barcelona, hijos de gente venida de otros sitios de España. Cuando ocasionalmente visitamos a nuestras familias no se explican el follón que tenemos aquí. Sobre todo que los dirigentes pierdan el tiempo y el dinero público en, como dicen ellos, "estas tontás ".

#6 Xexo, Premia, 23/11/2022 - 15:40

Antes el lema el catala de las pedres treu el pa ara de la política i como que ahí pocos

#5 Carlos Gomez, amigo del Sebolla, 23/11/2022 - 15:28

El Jaume Alonso Torrebruno em recorda a l´enyorat enanito de La Orquesta Mondragon.

Digueume irreverent pero no ho puc evitar

#4 Marc de Vich, Vich, 23/11/2022 - 13:15

Demasiado interés de ERC por los Imanes, no les querrá dar derecho de voto, que no puede, pero tal como están las cosas con el niñato que tenemos en Moncloa, seguro, les da derecho, entonces posiblemente algo pueda cambiar y rápido

#3 no soy nadie, esplugues de llobregat, 23/11/2022 - 12:37

No se dejen engañar, hoy han dejado irse de rositas al Torent, hay que disimular, todo son cortinas de humo