Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2022. 18:31h.

Bronca per la trama russa

Cañas recorda els viatges d'Alay y Puigdemont l'acusa de "fake news"

Bronca per la trama russa

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’europarlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, han protagonitzat una enganxada a la comissió del Parlament Europeu sobre el Catalangate després que Cañas es referís a la trama russa durant la seva intervenció.

Cañas ha remarcat que el cap de l'oficina de l'expresident Puigdemont, Josep Lluís Alay, "es va reunir com a mínim quatre cops, tres en Moscou i una en Ginebra, demanant ajuda financera i política per a la independència".

"Vostè mateix sembla que va tenir una reunió a Ginebra amb els serveis russos i una altra a Barcelona amb altres membres de l'entorn de Putin que li van oferir 10.000 soldats per a la independència", ha afegit l'eurodiputat de la formació taronja.

Puigdemont, en el seu torn de rèplica, ha acusat Canyes de "fabricar fake news" i reproduir "fake news fabricades per la policia patriòtica". A més ha recordat que l'Audiència Nacional "espanyola" i el jutjat número 1 de Barcelona van tancar les recerques de la mateixa "suposada trama russa".

"Sap què no hi ha cap indici? Vostès poden fabricar en el seu fabrica de fake news el que vulguis però la realitat és molt tossuda perquè els seus jutges han hagut de concloure que no hi ha cap evidència d'aquesta narrativa que volen imposar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#16 manu, bouboule, 09/10/2022 - 11:52

Estas son revelaciones que están provocando problemas en España. En 2017, poco después del referéndum de independencia, el presidente de Cataluña se reunió con un emisario de Vladimir Putin. Rusia habría ofrecido su ayuda a los políticos catalanes para que se separen y desestabilicen Europa

#15 Leonor, Figueres, 07/10/2022 - 15:58

A este pajaro siempre le ha ido todo lo del este, la Topor, el putin, etc

#14 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 07/10/2022 - 10:50

Te vieron salir del Kalinka Club muy perjudicado agarrado a cuatro rubias de dos metros y cinco marineros. Ni lo recuerdas, macho.

#13 Azulmarino, BCn, 07/10/2022 - 08:00

Hay si las salas de los edificios de la Dipu hablasen Sr.Alay....

#12 Timbaler , Bcn, 06/10/2022 - 22:42

Les russos contens amb el vivales !!