Publicitat
Política · 26 de Març de 2020. 17:50h.

Buch canvia d'opinió sobre Igualada

Del "tothom a casa" a dir que no és "encertada" la decisió del Govern espanyol

El conseller de l'Interior, Miquel Buch, ha passat en 24 hores d'ordenar el “tothom a casa” per aturar l'evolució del coronavirus a reclamar “mesures dràstiques” al Govern espanyol. De fet, ni tan sols s'ha referit al confinament en la seva intervenció inicial -dedicada a explicar un pla contra la violència masclista durant l'estat d'alarma-, sinó que només ho ha fet a preguntes dels periodistes.

Buch ha criticat que l'Executiu central hagi descartat el “confinament total” perquè “desconeixen l'efectivitat” de la mesura. “Si desconeixen l'efectivitat, és evidentment que van a cegues, per això nosaltres anem amb mesures tan dures, tan dràstiques”, ha dit en la roda de premsa d'aquest dijous.

Tanmateix, aquest dimecres el titular d'Interior afirmava que “no ens plantegem que en cap cas que el 'Gobierno de España' defugi”, perquè “les dades que tenim són esfereïdores”. També va instar que “tothom s'ha de quedar a casa seva” davant “una crisi greu que durarà temps”.

Miquel Buch, per altra banda, ha qualificat de “gens encertada” la negativa del Govern espanyol de confinar la conca d'Òdena. “La Generalitat treballa amb tots els escenaris. Hem de preveure els pitjors i els millors. És evident que hem d'estar preparats per a la situació més adversa”, ha explicat en declaracions a Rac1.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sergi Sergio, Barcelona, 27/03/2020 - 17:46

Todo un clasico de siempre, de toda la vida, todo lo que venga del Gobierno de España, del Estado español esta mal, lo bueno y lo correcto es lo suyo, porque ellos son los que saben. Vamos lo de siempre repetido mil veces en mil situaciones distintas, España mala, Catalunya buena.

#1 Montse Quatre, Barcelona, 27/03/2020 - 08:30

Només veure, sense escoltar, aquests ineptes de la foto ja provoca un ensurt estar en mans d'uns indocumentats, mentiders i miserables que ni tenen cap nivell, ni cap preparació.Han estat elegits per nivell de ruqueria, talment com el porter de discoteca i la del llaçet i pectorals notables. Sort de l'Exercit i l'Estat perque d'aquests ni aigua