Política · 18 d'Abril de 2020. 16:13h.

Buch creu que el seu cap de premsa "té dret" a ficar-se amb Rufián

El conseller evitar contestar una segona qüestió pequè només respon "sobre el Covid"

El conseller d’Interior, Miquel Buch, en roda de premsa, ha evitat desautoritzar el seu cap de premsa, Joan Maria Piqué, que manté diferents fronts oberts a les xarxes socials amb polítics de formacions que no siguin JxCat.

“Cadascú en el seu espai lliure i personal té dret a poder manifestar-se amb llibertat, evidentment no tinc res a qüestionar”, ha dit Buch respecte a l’actitud del seu cap de premsa. Repreguntat per la qüestió, el conseller ha dit que “em limito a contestar preguntes sobre el Covid a partir d’ara”.

El cap de premsa d’Interior, Joan Maria Piqué, ha mantingut enfrontament en els darrers dies amb el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, ha tractat de “mentider” l’eurodiputat dels Comuns, Ernest Urtasun, i ha carregat també contra l’exdiputat dels Comuns, Joan Coscubiela.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 Alfonso, Bangkok, 19/04/2020 - 14:05

Esto me recuerda a Trapero en el famoso " pos bueno".....esperemos que el indocumentado de Buch vaya por el mismo camino, lo esta llamando a gritos

#4 Jose Pares Prats, Barcelona, 18/04/2020 - 21:43

El periodista que fa la pregunta,es conegut per preguntar temes de polèmica fugint del tema que es tracta. Ja ho va demostrar amb preguntes capcioses sobre nomenaments de Doctors, a varies rodes de premsa, fins que li van parar els peus. Es una llàstima que certs periodistes siguin servidors de partits polítics, i, per tant, distorsionats.

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/04/2020 - 09:28

Totalmente de acuerdo. Yo estoy más a favor de periodistas super independientes e imparciales como Partal, Pepe Antic, Melero, Quico Sallés, etc. Con estos si que dan gusto las entrevistas y las ruedas de prensa.

#3 pepe, andorra, 18/04/2020 - 20:42

q democrático es esto, ha dicho covid, como podía decir andromeda o lo q me sale de los co.j.ones. En fin, lo peor de los títeres del señor feudal, es q cada dia son mas tontos y cada dia cuestan mas caros. Y no mandara, se quejaria el primero si le hicieran lo mismo. Anda chaval, responde a las preguntas q te hagan y deja de hacer el imbecil.

#2 Tarraco, Tarraco, 18/04/2020 - 20:34

TeleRius ha ido por lana, y lo han trasquilado, pero bien trasquilado

#2.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/04/2020 - 09:30

¿Donde ves tú el trasquilado?¿En que un conseller inepto se ve atrapado y se niegan a responder? Viva vuestra "democracia"!!!

#2.2 Tarraco, Tarraco, 19/04/2020 - 12:39

Zasca brutal de Buch a Rius No le respondo y adiós muy buenas

#2.3 VRaptor, Alicante, 20/04/2020 - 20:22

#2

Trasquilado ha salido el consejero Buch, que haciendo un ligero juego fonético de palabras podría ser boig, que sería lo mas apropiado a su talante democrático, si es que conoce el significado de esa palabra. No contesta a la pregunta y suelta la ironía supremacista, "porque lo digo yo"Cuanto mas grande mas bobo. Me recuerda a Belfegor.

#1 Santi, Barcelona, 18/04/2020 - 17:29

"d'allà on no n'hi ha no en pot rajar" i d'aquest ignorant no es pot esparar cap resposta que no li hagin escrit i posar-li en un paper perque la llegeixi. Aquest forma part de la col.lecció de personatges inutils i ineptes que tenim la desgracia de tenir d'aguantar, No se'n salva ni un, i encara van enganyar al ramat dient que eren els millors