Publicitat
Política · 17 de Març de 2021. 12:23h.

Buch critica JxCat per la "tebiesa" amb la violència

"Si es rebenten vidres de botigues i es cremen contenidors, la policia ha d'actuar"

Buch critica JxCat per la "tebiesa" amb la violència

L'exconseller d'Interior, Miquel Buch, ha criticat la tebior del Govern amb la violència i ha defensat les actuacions dels Mossos d'Esquadra arran dels actes violents i aldarulls que es van produir en diferents ciutats de Catalunya després de l'entrada a presó del raper Pablo Hasel.

Preguntat per si membres de JxCat viuen "en una contradicció el que implica el comandament dels Mossos", Buch ha exposat que "totes les actuacions de la policia m'interpel·len", però ha dit que "si es rebenten vidres de les botigues, la policia ha d'actuar; si es cremen contenidors, la policia ha d'actuar; perquè si no viurem en un caos i cadascú farà el que vulgui".

També ha assenyalat que "si algú decideix entrar en una comissaria de policia i rebentar-la perquè sí, això s'ha de perseguir i condemnar" i, en aquest sentit, ha afegit que "vaig trobar una certa tebiesa per part de tothom en no condemnar que havien entrat en una comissaria a trencar els vidres en contra de la policia". En aquest sentit, ha apuntat que "d'una comissaria de policia a una escola, un ajuntament o un hospital... on és la línia? Qui decideix què es pot trencar i qui decideix que no?".

L'extitular d'Interior també ha donat "tota la raó" a l'advocat Xavier Melero quan ha dit que "el que tampoc no es pot es anar dient tot el sant dia que qui exerceix la violència té més raó que un sant, encara que els mitjans no ens acabin d'agradar, i posar tot l'accent de la censura en l'actuació de la policia".

Finalment, Buch ha admès que "no m'agradaria que la CUP portés Interior", però ha puntualitzat que "si l'ha de portar, que la porti; però que ho faci bé". "Crec que la conselleria quedarà en mans de Junts o Esquerra", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 jvcs, barcelona, 17/03/2021 - 21:14

Han debido quemar algun negoci de algun empr de discotecas , solo asi se explica la plañidera del ex portero de night !

#13 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 17/03/2021 - 20:41

Buch... a buenas horas, mangas verdes

#12 El Sifoner, Castelló, 17/03/2021 - 19:08

(¿Quién decide qué se puede romper y quién decide que no?".)
Según uds, (y asi se puede comprobar en infinidad de comentarios de los de su club) cualquiera que se sienta perjudicado por una ley o acto que le parezca injusta, bueno maticemos, cualquier ciudadano secesionista.

#11 Decebut, bcn (tbn), 17/03/2021 - 17:24

En cierta ciudad norteamericana hubo un señor que, aprovechando la festividad de Halloween, se dedicó a quemar las casas de sus vecinos. Pero, como era de noche, por error, quemó también la suya. Entonces (y sólo entonces) llamó a los bomberos. No le pudieron ayudar mucho porque estaban muy ocupados sofocando los incendios de las casas vecinas.

#10 Benet S., Barcelona, 17/03/2021 - 15:04

Curiosament tots els defenestrats quan surten de la nómina de la banda s'inspiren en fer un acte de contricció i enfilen camí cap al purgatori, pero de poc els serveix perque l'únic curriculum que val es la seva nefasta actuació quan estava escalfant cadira i omplint-se les butxaques. De fariseus i farsants en tenen un grapat, i aquest n'es un.