Publicitat

EL TSJC no veu "conducta criminal" en la cessió de locals per l'1-O

Buch es lliura

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha arxivat la causa per desobediència i prevaricació contra el conseller Miquel Buch, per obrir locals municipals quan era alcalde de Premià de Mar pel referèndum de l'1-O.

El magistrat considera que "no es pot apreciar en els fets descrits en les diligències d'investigació de constant referència indicis de conducta criminal atribuïble al querellat senyor Buch".
 
El TSJC remarca que Buch va signar el 7 de setembre un decret d'alcaldia de suport al referèndum i que no va ser fins al 12 de setembre quan el TC li va notificar l'ordre d'impedir cedir locals. En aquest sentit argumenten que no consta que signés cap resolució per cedir locals.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El Sifoner, Castelló, 26/07/2019 - 16:30

Este sr, es del mismo credo que los secesionistas en prisión preventiva, tiene las mismas ideas, tiene los mismos deseos de secesión y sin embargo no esta en la cárcel, ¿sera que a ojos de la justicia no ha cometido delito alguno?, porque político también lo es.

#2 Toni, Tabània, 26/07/2019 - 13:09

Para que luego digan que la Justicia española está politizada..... La Justicia es imparcial y da la razón a quién la tiene, independientemente de si eres independentista o no.

#1 lepero, Barcelona/Tabarnia, 26/07/2019 - 11:56

Igual que per no deixar entrar al Rufián al Titus.