Publicitat
Política · 23 de Juny de 2019. 12:14h.

Buch es postula com a líder de JxCat

“Poden comptar amb mi”

Buch es postula com a líder de JxCat

Miquel Buch, amb un cartell de "llibertat presos polítics", en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Miquel Buch, es postula per lider l'espai neoconvergent que pugui resultar de la unió de Junts per Catalunya, el PDCAT i la Crida Nacional i posa com aval els seus anys al capdavant de l'Ajuntament de Premià de Mar i de l'Associació Catalana de Municipis.

“Si el partit, si els militants, creuen que el perfil bo per tirar endavant la situació és el meu, en podem parlar”, ha assegurat aquest diumenge en una entrevista a Rac1. Buch ha reblat que “poden comptar amb mi”, alhora que ha subratllat que “els deu anys d'alcalde, els sis al capdavant de l'ACM i aquest any a Interior avalen que pugui fer la feina”.

El conseller d'Interior ha assenyalat que “qualsevol disposició en el camp de joc pot ser bona”. “Hi ha partits en què et toca jugar més de central, de davanter centre, de lateral, extrem o porter, l'important és jugar. Jo ho puc fer al capdavant d'Interior o aportant el que sigui”, ha indicat.

“Tinc molt clar que el partit no deixa de ser un instrument per aconseguir la independència. El projecte definitiu és Catalunya i la seva gent. Si aquestes són les condicions, poden comptar amb mi”, ha conclòs Buch.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Canatenc, Canet de Mar, 24/06/2019 - 18:17

Nooooooo, aquest personatge noooo, si us plau que algú miri els llocs on ha estat i faci la feina que ha de fer
Presumptament trobarà coses d'interès

#11 Danilovich, VLC, 24/06/2019 - 11:43

Deberían poner a Eduard Pujol....Así sería como en el Imperio Romano...Un Augusto lo fundó y un Augústulo lo finiquitó...

#10 És el que hi ha , Chez Sixty, 23/06/2019 - 17:55

Home, el Maginet de la Canya ja deu estar jubilat, cal agafar el que es té a ma.

#9 Marti, Barcelona, 23/06/2019 - 16:46

Es pot entendre que aquest paio es postuli per fer de porter per vigilar la porta de sortida y liquidar el que queda del partit que el Mas Gavarró va començar a enfonsar. En el fons el curriculum d'aquest element es redueix a haver fet de porter de discoteca que no requereix ni saber parlar ni escriure i realment ha donat fe que res d'aixo fa.

#8 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 23/06/2019 - 16:22

No se, no se...demasiado intelectual para mi gusto. Aunque bueno, esta ágil para encaramarse al balcón de su ayuntamiento para quitar la bandera de España, un gran punto en su absurdo currículum.