Política · 2 d'Octubre de 2018. 11:47h.

Buch evita donar la cara

El director general i el portaveu del cos compareixen davant la premsa

Buch evita donar la cara

El director general dels Mossos d'Esquadra, Joan Andreu Martínez, ha comparegut en roda de premsa acompanyat només pel portaveu del cos després dels incidents viscuts ahir a Barcelona. El conseller d'Interior, Miquel Buch, no l'ha acompanyat però Martínez ha tret ferro a aquest fet perquè "el director general de la Policia ja es prou representatiu".

El director del cos ha advertit que “constatem un canvi de comportament en alguns grups radicals que busquen confrontació". "Quan es posa en perill la integritat del Parlament es pren la decisió ajustada al cas concret de dispersar la concentració i la presència de persones amb voluntat entrar-hi", ha dit, a més de remarcar que "si no hi ha voluntat violenta la policia no actua".

"Durant mesos no hi ha hagut grups violents amb voluntat de confrontació amb la policia, van aparèixer el cap de setmana i ahir una altra vegada", ha lamentat. També ha defensat que "durant el dia d'ahir vam mobilitzar gairebé noranta equips d'ordre públic. La planificació existeix i es fa des del primer moment però no són operatius inflexibles". "No valoraré les declaracions del president Torra sobre els CDR", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 tonino, BCN, 02/10/2018 - 18:39

Cuando la bestia está moribunda da unos últimos violentos coletazos antes de estirar la pata. Prusés game over.

#13 Sebastià, Barcelona, 02/10/2018 - 17:38

El porter de discoteca actuant com una rata de cloaca, amagant-se l'endemà del desgavell, tapant-se les orelles per no sentir els adjectius que el qualifiquen i no te ni la més minima vergonya de sortir a rebatre els arguments dels propis moSSos que diuen que ja estàn cansats...que ho demostrin i es plantin davant d'ell i li diquin quatre coses

#12 botifler1914, Sinitaca, 02/10/2018 - 17:11

REPUBLICA EN DEMOLICION

#11 De Premià de Mar , Premià de Mar , 02/10/2018 - 16:31

Es l'estil d'en Buch, deixar a tothom sol i sols mirar per ell mateix i el seu col·lega de Premià de Dalt
A veure si el Mossos el cardenal al carrer, es el Conseller amb menys preparació acadèmica i es nota
Buch dimissió!!

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/10/2018 - 13:53

"Es que hay gente ahí que no ha ganado en su vida 5.000 euros, o 2.500, y que por primera vez en su vida come bien, y taxis, y aves, y claro dejar eso cuando no has vivido nada más es muy difícil, sobre todo cuando vas por los sitios y la gente te echa flores."

Bernat Dedeu a El Confidencial.com (29-9-2018)