Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2019. 22:12h.

Buch exculpa l'independentisme

"Les persones que estan organitzant la violència no són independentistes, són violents"

Buch exculpa l'independentisme

El conseller d'Interior Miquel Buch ha afirmat que els responsables dels incidents protagonitzats els darrers cinc dies "no són independentistes". "Les persones que estan organitzant la violència no són independentistes, són violents" ha manifestat aquesta nit.

"El que voldria deixar clar és que d'independentistes no estem parlant, perquè l'independentisme fa anys que existeix i és pacífic i respectuós. El que veiem és violència organitzada, grups molt combatius que no és la imatge del que hem construït al llarg d'aquests anys al país" ha apuntat el conseller en una entrevista al TN vespre.

"Evidentment les persones que estan organitzant la violència no són independentistes, són violents. No poden tacar el procés d'independència que ha construït aquest país durant molts i molts anys i que aïlla permanentment la violència i aprofito per demanar que s'aïlli els violents d'aquest procés i que els hi quedi clar que Mossos en cap cas tolerarà aquestes imatges" ha dit.

El conseller ha explicat que es tracta de "grups violents organitzats" i afirma que es tracta d'una violència sense precedents. Buch ha reiterat la "plena confiança" en el cos dels Mossos d'Esquadra i ha destacat la cooperació amb la Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Neferu, Barcelona, 19/10/2019 - 15:23

Otro que miente como lo que es, un bellaco. Buch, los violentos son independentistas , los que están asolando, destrozando Barcelona son independentistas. Deje ya de mentir,¿ acaso le parece que no han mentido bastante?

#17 Un musclu, Bcn, 19/10/2019 - 10:42

Jajajajajajajajajaja
NOPUC ets collonut.
El que has de dir per no tornar a la discoteca....

#16 Benet, Barcelona, 19/10/2019 - 09:17

Aquest element cada vegada que obre la boca eleva el seu nivell d'ignorància i nulitat. Tota aquesta canalla violenta son els hereuets d0aquesta colla de delinquents que han ocupat la Degeneralitat. Van fer cursets acelerats al pais basc i totes aquestes visites recents del tal Otegui es perque venia a cobrar les classes. Fa anys que s'entrenen

#15 Victor, Barna, 19/10/2019 - 07:21

Este señor decia que España era Korea y yo digo que Barna es Chechenia, lo que falta es un Putin con dos... para hacerles frente

#14 Érika, Terrassa, 19/10/2019 - 06:34

Vaaale, no son independentisras, son violentos... violentos que usan ese 'recurso' para conseguir la independencia (seguramente financiados - lo de animados es seguro- por el Govern)