Publicitat
Política · 19 de Juny de 2019. 10:25h.

Buch les passa magres a TV3

El conseller assegura que cal despolititzar els Mossos perquè ho diuen "mitjans de comunicació espanyols"

El conseller d'Interior, Miquel Buch, s'ha posat en un embolic quan, durant una entrevista a Els Matins de TV3, ha dit que el seu objectiu principal era "despolititzar" el cos dels Mossos d'Esquadra. Lídia Heredia li ha recordat que tant Joaquim Forn com Josep Lluís Trapero ja havien assegurat que els Mossos estaven despolititzats i que per tant no hi hauria necessitat de despolititzar-los.

Buch s'ha quedat tallat, ha al·legat aleshores que "mitjans de comunicació espanyols" deia que estaven polititzats i finalment ha fet recomanacions a Heredia de com havia de fer la seva feina.

-Lídia Heredia: "no hi cap motiu d'afinitat política per al relleu del comissari Sallent?

-Miquel Buch: "No. Ho he dit per activa i per passiva. Si una cosa he intentat treballar intensament és despolititzar la policia"

-L.H: "¿Però això ja era així, no? I així ho van explicar tant el comissari Trapero com el conseller Forn al Suprem. Per tant, per què la va haver de despolititzar, si no ho estava?"

-M.B: "Perquè vostè llegeix mitjans de comunicació espanyols, vostè llegeix declaracions de polítics espanyols i polítics catalans. Jo sento al Parlament contínuament dir que la policia catalana està polititzada. És absolutament i rotundament fals"

-L.H: "Doncs si no ho estava, per què la vol despolititzar? per què ho diuen uns mitjans?"

-M.B: "Home, evidentment! El que vostè explica aquí hi ha molta gent que l'escolta"

-L.H: "Però les coses es fan fent-se, no dient-se. La gent ja pot dir missa, però si el cos està convençut... I les declaracions al Suprem van ser clares i meridianes, tant de la part política com de la part policial"

-M.B: "Però vostè hauria de citar aquí al portaveu parlamentari de Ciutadans i li hauria de dir 'no li ha quedat prou clar?'. Perquè ells no paren de parlar de que la policia catalana està polititzada. Vostè podria citar els directors d'alguns mitjans de comunicació espanyols i els hi hauria de dir 'no li ha quedat prou clar?'".

-L.H: "Això no ho hauria de fer vostè, i no jo?"

-M.B: "Si, però vostè m'ho pregunta a mi. I vostè ho té clar, oi que sí que ho té clar?"

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#19 joan, manresa, 20/06/2019 - 12:35

El Casal,12,30 h.---Maradedeusenyor...!!!.. Quin nivell....,Qui val...,val i qui no ...cap a una Conselleria....,Pobre CAT.qui la vista i qui la veu....,i qui la voldria veure amb un nivell mes alt i amb una política real,justa amb seny,amb intel·ligència i per demanar ...,amb nivells d'estadistes.... ,No es aquesta CAT,la que varem somiar...

#18 Canatenc, Canet de Mar, 20/06/2019 - 06:34

Que us estranya, es del nivell Budó.. Aquestes persones tant preparades són les que estan conduint cap el camí de..
Fa temps que hauria d'haver dimitit, es el pitjor conseller que han tingut mai els Mossos

#17 l'avi Florenci, El de la deixa , 19/06/2019 - 21:35

Però que collons dius Buch? Que "els catalans i les catalanes valoren com a segona institució del país als Mossos"? Això és una altra gran bola del procés, com que el 80% dels catalans estan pel dret a decidir.
I a força de mentides com aquestes seguiu cobrant, que és del que va aquest fotut assumpte en el fons!

#16 Galba, Barcelona, 19/06/2019 - 20:36

Aquest paio está dins de la categoria de "intelectuals brutals" o de "intelectuals" a secas?

#15 Albert, BCN, 19/06/2019 - 20:27

Poneindo a dedo a dirigir los mossos a un indepe radical... eso es despolitizar? deu meu, nos toman por tontos a todos