Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2019. 20:22h.

Buch no sap quantes persones van identificar els Mossos al Parlament

El conseller expressa "l'absoluta confiança" en el cos

Els Mossos d'Esquadra van identificar el passat 11 de setembre el mateix nombre de persones per fer sonar l'himne espanyol durant l'ofrena del Govern a Rafael Casanova que pels incidents que es van produir al Parc de la Ciutadella després de la manifestació de la Diada, que van acabar amb llançaments d'objectes a agents del cos policial com ara ampolles, llaunes i tanques.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa desconèixer quantes persones van ser identificades en els aldarulls de dimecres passat i ha reiterat la seva "confiança" amb el cos dels Mossos d'Esquadra. Preguntat sobre el fet que només dues persones fossin identificades pels aldarulls davant del Parlament -les mateixes que van ser identificades per posar l'himne espanyol durant l'ofrena floral-, Buch ha manifestat que "no li puc confirmar". El conseller, a més, també ha reiterat la seva "absoluta confiança amb el cos dels Mossos d'Esquadra i amb els seus responsables".

"No sóc jo -el responsable polític- qui hauria d'identificar les persones o dir si, s'ajusten o no al comportament legal o no legal. Estem en un país democràtic i hi ha una policia democràtica que se n'ocupa, que són els Mossos d'Esquadra. Per tant, si vostè creu que el comportament dels treballadors públics que treballen al cos dels Mossos no s'ajusten a la legalitat té els camins suficients per queixar-se. Jo només li transmetré l'absoluta confiança del cos dels Mossos d'Esquadra amb els seus responsables i amb tots els seus agents" ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Explicación, Barcelona, 18/09/2019 - 16:10

Es que como el Estado le debe dinero, no ha podido comprarse una calculadora para sumar a los identificados.

#9 lepero, Barcelona/Tabarnia, 18/09/2019 - 13:30

Este sólo ha servido en toda su vida para identificar a rufianes en el titus.

#8 pepe, andorra, 18/09/2019 - 11:31

lo sabe perfectamente pq tienes los nombres encima de la mesa y fue el mismo el q dio la orden de identificarles. Cuando sabes q te van a partir la cara, lo mejor no ponerla si no tienes un buen abogado, q es lo hacen los batasunos, los separatas y los ocupas a sueldo de las inmobiliarias.

#7 botifler1914, Sinitaca, 18/09/2019 - 10:18

Buch no sap .

#6 Un musclu, Bcn, 18/09/2019 - 10:04

La resposta entra dintre dels limits fins on sap contar: de 0 a 3(%). Resposta: cap