Publicitat

Cap menció al seu predecessor en el Dia de les Esquadres

Buch oblida Forn

Miquel Buch, passant revista als Mossos

El conseller d'Interior, Miquel Buch, no ha fet cap referència al seu antecessor en el càrrec, Joaquim Forn -que es troba en presó preventiva pel procés-, durant el Dia de les Esquadres que ha tingut lloc aquest divendres a Barcelona. L'acte no se celebrava des del 2017, quan va ser presidit per l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Buch ha aprofitat el seu discurs per agrair la col·laboració de la Unitat Militar d'Emergències de l'Exèrcit en les tasques d'extinció de l'incendi de la Riba d'Ebre, després que aquest dijous la comparés amb l'ajuda d'un país veí.“A tots els professionals de tots els cossos i procedències que ens han vingut a ajudar com la UME, Bombers de València, Aragó i a les comunitats que ens han ofert ajuda com Murcia, Andalusia, Madrid o Extremadura”, ha manifestat.

El conseller ha assenyalat que la Policia de la Generalitat és “la segona institució millor valorada” de Catalunya, encara que ha insistit en què “hem de fer un pas més i impulsar l’organització per adaptar-la als nous reptes de futur, tant a nivell d’estructura de comandament com d’incorporació de nous agents”.

Buch ha indicat que els reptes de futur per als Mossos estaran relacionats amb “la globalització, les noves tecnologies, el cibercrim, les fake news, i les desigualtats estructurals, conjuntament amb la delinqüència, la violència masclista i domèstica, les agressions sexuals, els robatoris o les ocupacions d’immobles”.

El Dia de les Esquadres ha reconegut amb una 91 medalles i una placa commemorativa a membres dels Mossos, altres cossos policial, la judicatura i la societat civil. Entre els assistents, hi havia la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; el president del TSJC, Jesús María Barrientos; el fiscal superior de Catalunya, Francisco Bañeres, el cap superior de la Policia Nacional a Catalunya, José Antonio Togores; i el cap de la VII zona de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, entre d'altres autoritats.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 LauraRoLa, Lleida, 29/06/2019 - 23:42

Imprensentable . La cara que té ho diu tot.
Alimanya carronyera.

#10 Didac B., Barcelona, 29/06/2019 - 15:05

Quina vergonya, tenir aquest paio en un lloc com el que està (no m'atreveixo ni anomanar-lo conseller!). La foto es per piublicar-la en els llibres de text d'historia perque les generacions venideres vegin el personal que va infectar i desacreditar Catalunya. La imatge es mes propia d'un mafiós saludant a tots els policies que s'han rendit. Alucin

#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Estem fent el ridícul..., 29/06/2019 - 12:08

Los policías uniformados de punta en blanco y el tipo con tejanos y camisa remangada.. ¿este retardado que se piensa, que trabaja de portero de discoteca? falta de respeto... este es el nivel...

#8 El Maixerí, Berga - Barcelona -España, 29/06/2019 - 11:24

Quants d’aquestos guants tapen mans tacades de processisme?
i
Quantes d’aquestes gorres cobreixen vergonyoses afeccions al règim?

#7 lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/06/2019 - 10:24

Digno sucesor de Forn.