Publicitat

El conseller exculpa els alcaldes i assegura que "no vam donar cap ordre perquè s'obrissin les escoles"

Buch s'escaqueja

El conseller de l'Interior i exalcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha manifestat respecte a l'obertura d'escoles l'1-O que "les claus les tenen molta gent, com AMPAS, equips de manteniment o de neteja, les direccions... la ciutadania va organitzar l'obertura dels espais, els alcaldes no vam donar cap ordre perquè s'obrissin les escoles"

Després de declarar al TSJC, Buch ha dit que "la societat es va mobilitzar per l'apertura dels espais de votació, això significa que no va ser una bogeria dels diputats del Parlament, ni del govern, ni dels alcaldes. Això significa que era la societat la que volia participar en el referèndum".

"Em sap greu viure en un estat que es persegueix a la gent què ha volgut que la ciutadania es manifesti democràticament en unes urnes, una expressió que qualsevol estat a d’acceptar”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/07/2019 - 08:42

"yonohesioseñorjues" frase de moda en el mundo procesista. Nueva demostración de valor y rebeldía de los gudaris indepes del "ni un pas enrere"

#9 Valenti, Tarragona, 16/07/2019 - 17:12

Molt fer-se el xulo, molt fer-se els valents, molt "ni un pas enradera" però no son uns covards que no tenen ni mitja bofetada.

#8 El Sifoner, Castelló, 16/07/2019 - 16:38

(.."las llaves las tienen mucha gente, como AMPAS, equipos de mantenimiento o de limpieza, las direcciones ...) ¿Quienes son los responsables de esos edificios públicos? ¿Los directores del centro?, pues que apechuguen por facilitar llaves a gente poco responsable.

#7 Cris, Barcelona , 16/07/2019 - 14:53

Al final, la culpa será de los incautos que fueron a votar el referéndum ilegal. Menudos jetas

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/07/2019 - 13:48

Si el 3 i el 80 son els numeros Pi de la muchachada dels niunpasenrere, els yonoheisodseñorjuez son els seus Todo por La Patria de la Guardia Civil.

Quanta dignitat