Publicitat

El conseller d'Interior diu que "seria incoherent" no incloure els Mossos en la gratificació

El conseller d'Interior Miquel Buch ha manifestat que el seu departament "està treballant" per incloure als Mossos d'Esquadra en la gratificació als treballadors públics que han participat en la lluita contra la pandèmia de coronavirus després que el Govern no preveiés incloure al cos en els fons addicionals del 2019 i 2020, mentre que sí a Bombers, personal sanitari i serveis d'emergències.

Buch, preguntat sobre si "el seu departament treballa en la idea d'igualar el complement als Mossos" ha assegurat que "seria incoherent" no incloure al cos en la gratificació als treballadors públics i ha recalcat que "hi estem treballant".

"Respecte a la gratificació als treballadors públics i concretament al cos de mossos dir que ara està obert. En vam parlar a Govern aquest cap de setmana i estem buscant la solució" ha explicat.

"Seria incoherent que hi hagués un col·lectiu de treballadors que hagués treballat activament en la lluita contra la Covid posant el risc la seva salut fos gratificat i uns altres que haguessin fet la mateixa feina no fossin gratificats de la mateixa manera. Per tant s'ha de buscar un encaix, una solució i aquí hi estem treballant" ha apuntat el conseller.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va considerar "un insult" i "una vergonya" la proposta de la Generalitat de distribuir els fons addicionals dels exercicis acumulats del 2019 i 2020 de tota la funció pública a alguns col·lectius excloent els Mossos d'Esquadra. En un comunicat dijous passat, el sindicat va denunciar que "aquesta proposta és un insult, una autèntica vergonya i una manca de respecte absoluta vers la Policia de la Generalitat".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat