Publicitat
Política · 30 de Març de 2020. 14:30h.

Budó acusa alcaldes del PSC de "fer partidisme"

Demana que pressionin el Govern espanyol

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha acusat els alcaldes de diverses localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona, tots de PSC, de fer "partidisme" per reclamar la instal·lació d'hospitals de campanya després de la negativa de la Generalitat i els hi ha demanat que pressionin el Govern espanyol perquè sigui l'Estat qui "suporti el pes d'aquesta crisi".

Budó ha dit que "nosaltres considerem, com a Govern, que no és el moment de fer política en aquesta crisi, és el moment que tothom es posi al servei del Procicat". "Des del Procicat ens han de guiar i ens han de dir com i quan hem de ser actors", ha subratllat.

La consellera de la Presidència ha exposat que "hem de remar plegats" i ha insistit que "no és moment de fer política ni és moment de fer partidisme". "Si volen col·laborar, que ens ajudin al fet que el Govern de l'Estat espanyol, del seu partit, prengui les mesures que la ciutadania ens reclama", ha afegit.

Meritxell Budó els hi ha reclamat que "ens ajudin al fet que el Govern espanyol prengui totes aquelles mesures que de debò la ciutadania ens demanda i ens reclama com "protegir les treballadores i treballadors", "el teixit empresarial" i que "sigui l'Estat qui suporti el pes d'aquesta crisi".

Finalment, ha afirmat que "el Govern de la Generalitat té vocació municipalista". Coneixem totes les aportacions que es poden fer des de l'àmbit local i agraïm totes les aportacions dels Ajuntaments", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., PARTIDISME ES SORTIR A LES RODES DE PRENSA AMB EL LLAÇ GROC , NO CAL DIR RES MES E BUDO ., 30/03/2020 - 20:04

BUDO .Sortir a las RODES DE PRENSA Con fa la Consellera de Sanitat i altres del Govern Català . AMB EL LLAÇ GROC ES FER PARTIDISME Es fer POLITICA INDEPENDENTISTA . Que no es lo que tu dius del P.S.C. .PARTIDISME ES PORTAR EL LLAÇ GROC .Demana ajuda al Exercit es fe servir EL SENY CATALÀ .CAL LA AJUDA DELS MILITARS .

#15 Sergi Sergio, Barcelona, 30/03/2020 - 18:41

La miseria de este Govern no tiene limites, si no es el Gobierno de España, son los alcaldes del PSC y si no sera el Rey, el Estado o quien haga falta con tal de sacarse la responsabilidad de encima, si una cosa ha dejado clara el Coronavirus es que este es un Govern de miseria y de miserables.

#14 E. Payetó, Barcelona, 30/03/2020 - 18:29

Desde el minuto 1 han hecho política. Tirando en contra de Madrid.
Ahora pide ella, exige ella lo que desde aquí se lo han pasado por el arquito, bien depiladete o no, del triunfito. O arcazo como sea del triunfazo.
Triunfito y triunfazo es genérico para hombre y mujer que lo sepan los jóvenes y las jóvenas. Romero dixit ex-mujer de Felioe

#13 E. Payetó, Barcelona, 30/03/2020 - 18:27

Sabe que miente, en el minuto 2:21 no tiene desperdicio por las aglomeraciones en el metro, estando la Generalitat en el patronato o accionariado de dicha empresa, por que les tembló la mano y el pulso para decretar el cierre de colegios, y que no vengan con la canción de remar ahora todos juntos, que nos dejen hacer porque tenían las competencias

#12 Marti, Barcelona, 30/03/2020 - 17:48

Aquesta es la que parla en nom de la banda d'inutils i ineptes mes sublim que ha tingut aquest dissortat pais en vuitanta anys. El cinisme que desprén es colossal. Acusar de "partidisme" quan ells durant deu anys han estat practicant miserablement el sectarisme mes sever...treient al carrer els alcaldes del bastonet i el llaçet, teledirigits.