Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2019. 16:31h.

Budó agraeix als alcaldes el seu suport al procés

La portaveu del Govern destaca el seu "compromís constant amb la ciutadania del país"

Budó agraeix als alcaldes el seu suport al procés

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha agraït als alcaldes i alcaldesses el seu "paper destacat" en el procés durant el discurs de cloenda de la XXI Assemblea de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) que s'ha celebrat aquest migdia a Girona.

"Agraeixo als alcaldes el seu paper destacat en el procés polític de Catalunya, per ser-hi sempre i pel compromís constant amb la ciutadania del país" ha afirmat Budó. "No podia ser d'una altra manera perquè representeu aquella part de la política que la ciutadania sent com a més propera i això us fa amatents als seus desitjos i àgils en la resposta", ha assegurat.

La consellera Budó ha recordat les imatges d'alcaldes amb la vara a la mà "al costat del Govern, al costat dels presidents", la qual cosa, segons ha manifestat, "diu molt del que ha estat i ha fet el món local i diuen sobretot de la força del nostre país". En aquest sentit, Budó ha relacionat el suport dels alcaldes al procés amb la "resposta en forma d'amenaça i repressió" de l'Estat.

La portaveu de l'Executiu ha apuntat que el suport dels alcaldes al procés "ha obtingut de l'Estat una resposta que compromet profundament el normal i democràtic funcionament de les institucions. Moltes vegades, una resposta en forma d'amenaça i repressió" i ha recordat els més de 700 alcaldes investigats els darrers dos anys.

71d351e6-4047-4657-b1b3-29f92ff7cf73.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi, Bcn, 20/09/2019 - 20:15

La mayoría pueblos tractorianos con pocos habitantes..

#4.1 Josep, Lleida, 21/09/2019 - 00:29

Pocos o muchos no importa, cuando el dueño suena el silbato los borregos obedecen........o se quedan sin pienso

#3 Budonet, Bcn, 20/09/2019 - 18:15

Senyora Budó, deixi d'emprar a la ciutadania del país. Més de la meitat dels ciutadans de Catalunya ja esta fart del pruses i de tots vostès.

#2 yomismo, MOLLET DEL VALLES, 20/09/2019 - 18:14

Un alcalde solo tiene que dedicarse a gestionar los recursos que los cuidadanos pagan con los impuestos,Poner papeleras , las farolas funcionen, los parques esten limpios, seguridad y atencion al ciudadano, el trafico, los servicios publicos..No deberian mostrar ninguna ideologia ya que son meros gestores del pueblo/ciudad, no son politicos al uso

#1 El siglo de oro, Can Sixty, 20/09/2019 - 17:32

Ja hi tornem, vet aqui els del bastonet, home, si aquestes boutades semblen més adients per la representació de "el alcalde de Zalamea" que no pas per quelcom del segle XXI, aquests alcaldes que es dediquin a reparar faroles i netejar els pobles que per aixó sí que foren votats i no per anar a fer el ridícul amb el garrot.