Publicitat
Política · 18 de Maig de 2021. 14:28h.

Budó, amb xuleta

Llegeix les paraules de comiat

L’encara portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha aprofitat la roda de premsa per acomiadar-se dels periodistes que setmanalment cobreixen la informació de les reunions de l’Executiu català. Budó, però, ha hagut de llegir aquest comiat, que portava escrit en un full.

“A manera de comiat els hi voldria adreçar unes paraules”, ha dit la també consellera, a més de reivindicar “la intensitat de les darreres dues hores han permès tancar un acord per investir el president Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat de Catalunya i constituir un Govern de coalició entre ERC i JxCat”.

“Molt probablement serà la meva darrera compareixença en qualitat de portaveu del Govern per explicar el contingut de les reunions de l’Executiu”, ha dit, a més de pronunciar “unes paraules de comiat per agrair el seguiment exhaustiu que han estat fent tots vostès durant tot aquest temps que m’ha tocat fer de portaveu”. “Han estat sempre a punt per traslladar l'informació a la ciutadania i els hi vull donar les gràcies”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 VRaptor, Alicante, 19/05/2021 - 01:29

¿Nadie dijo ya era hora?

#9 Adéusiau i passiu bé, Barcelona, 18/05/2021 - 19:02

Déu n'hi do, ens posen una robota d'aquestes que ténen al Japó de recepcionistes de fires i hotels, ens fa el mateix servei i a millor preu que la portantveu

#8 Fer, BCN, 18/05/2021 - 17:26

Pues nada, cuando salga que apague la luz....

#7 Ho tenim a tocar, Manresa, 18/05/2021 - 17:02

El trio Budo, Verges i Buch , irrepetible; de lo millor que ha donat Europa i part del mon la ultima decada. Ofertes no els en faltaran. Difícilment es trobaria algu que els arribi a la sola de la sabata, en fi. Moltes gracies als tres per els bons moments

#6 Catanyol, Palafrugell, 18/05/2021 - 15:57

No me da ninguna pena. Ninguna. Su cinismo y soberbia es asqueroso.
El Sr Rius, y todos sus lectores, lo hemos podido comprobar creo que demasiadas veces...
Cierre al salir.
Adios.