Publicitat
Política · 19 de Maig de 2020. 15:18h.

Budó considera "una retallada" abaixar-se el sou

"El vicepresident ja va parlar de no dur-ne cap a terme"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, considera "una retallada" abaixar el sou dels membres del Govern i alts càrrecs. Així ho ha dit després que li hagin demanat si estudien prendre una mesura similar a la que ha proposat el president del Parlament, Roger Torrent, perquè els diputats renunciïn a l'increment de l'1,1% del sou previst al Pressupost del Parlament.

Budó ha dit que "no hem abordat aquesta qüestió des del Govern" i ha afegit que "de fet, el vicepresident ja va parlar de no dur a terme cap mena de retallada". "Necessitem la recepció de liquiditat per part de l'Estat espanyol i la flexibilització de l'objectiu de dèficit", ha remarcat.

La consellera de la Presidència ha afegit que també estudien "de quina manera des del Pressupost es pot donar millor resposta al covid". "No és que hi hagi o no hi hagi cap escenari sobre la taula i, en aquest sentit, tot està obert", ha conclòs.

 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#17 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu HUS TENIU QUE POSAR LA MASCARETA , PER ACABAR AMB EL ESTAT DE ALARMA RAPIDO ES UN FET , QUE ELIMINEN LAS DIETAS DELS CONSELLERS I POLITICS QUE NO BAN AL PARLAMENT , NOS HAORRARIAMOS MUC, 20/05/2020 - 21:09

LA PORTAVEU BUDO Que nos diga SI ELS CONSELLERS POLITICS CATALANS Del Parlament Català ¿Cobren o no Dietas ? Cuan fan la feina desde su casa NO SE DESPLASAN No han de tenir DRET A DIETAS Primer aixo NI Rebre diners por desplasamiento QUE SEGUR U DEUEN COBRAR IGUALMENTE . De aixo no diu res he se lo calla normal QUE NO SE PUJIN el sou .

#16 VRaptor, Alicante, 20/05/2020 - 02:10

Sinceramente, me parece inquietante que ningún periodista se atreva a contestar, ante semejante insulto a la inteligencia de los profesionales de la información, con un rotundo "si es que nos toma por gilipollas". A la próxima ya se lo pensarían en las ruedas de prensa. Imagino que al del exabrupto no lo llamarían,pero que a gusto estará.

#15 Lluis, Vic, 19/05/2020 - 23:36

Podrien prescindir del dos carrecs de confiança que cobren anualment entre el dos 208.000€. De diners publics, llençats.
El noms son.
Ramiro Lafuente Casali un personatge de dubtosa reputació.
L'altre en Segura, cap dels dos tenen estudis
En el Ramiro ja el va portar de remora quan ella era sots presidenta de la Diputació de Barcelona.

#15.1 M Encarna, Saragossa, 07/08/2020 - 23:56

M,agradaría posarme en contacte amb tu.
Moltes graçies

#14 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu HUS TENIU QUE POSAR LA MASCARETA , PER ACABAR AMB EL ESTAT DE ALARMA RAPIDO ES UN FET , RETALLADES SON LO QUE BARO FER A LA EDUCACIÓ I SANITAT PUBLICA DESDE EL GOVERN CATALÀ POCASOLTES J, 19/05/2020 - 22:56

JA es veu per què estan en politica els Politics Catalans TOT PER LA PASTA PER ELS DINERS I ELS PRIVILEGIS Aixo no es toca .Despres critican AL REI Si els viuen con ell GRANS SOUS I PRIVILEGIS LUXE COTXE OFICIAL .No fan res per Catalunya u fan nomes piensan en ellos RETALLAR EL SOU Seria pensar en les moltes familias que no tenen res que menjar

#13 electra, Barcelona, 19/05/2020 - 19:47

Ja us el podeu baixar el sou. però deixeu als funcionaris tranquils. Ells treballen vosaltres no foteu res