Publicitat

"Aquest acord es va trencar unilateralment"

Budó culpa ERC

La portaveu del Govern, Mertixell Budó, ha reclamat a la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, que expliqui per què "s'han sentit enganyats" i ha acusat ERC de "trencar unilateralment" la taula de negociació amb Junts per Catalunya quan, segons ella, estaven "a punt d'arribar a un acord".

Budó ha manifestat en una entrevista al programa Aquí, amb Josep Cuní de la Ser que "no sé per què Marta Vilalta diu que s'han sentit enganyats" i ha afegit que "crec que ho ha d'explicar perquè el que em consta és que estàvem a punt d'arribar a un acord i que de cop i volta aquest acord es va trencar unilateralment".

La consellera de la Presidència ha dit que "des de Junt creiem que fins al 26 de maig hi ha temps per poder arribar a un acord que preservi aquest 52% de vots independentistes". "Nosaltres no ens hem aixecat de la taula de negociació", ha subratllat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marcial Heredia, ettán malos de la cabesa, 12/05/2021 - 14:15

Repiten como un mantra lo del 52%. Qué pesados, pero vamos a ver, no habíamos quedado que los payasos no deben jugar con las cosas serias? vuelvan a los tartazos, cincuenta y dos si son necesarias, encarnízense, encoleren a la rahola y hágannos reír que para eso les pagamos!

#2 Pepón, Bcn, 12/05/2021 - 12:45

Pero vamos a ver cracks, os podéis separar unilateralmente de España (en contra de toda legitimidad y legalidad) pero no puedes romper unilateralmente unas negociaciones para un simple acuerdo de legislatura? es eso?

#1 Masias , Mis posaderas , 12/05/2021 - 12:43

Pues yo sentiría mucho que no se pusieran de acuerdo sobre todo por el programa estrella de ERC como es el de : “ La pobreza menstrual “ que a mí me parece un tema sangrante