Publicitat
Política · 26 de Gener de 2021. 19:33h.

Budó culpa l'Estat

"Ni hi és ni se l'espera"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha culpat l'Estat de no "acompanyar" el sector de l'esport, concretament els gimnasos, amb les dificultats que tenen perquè, com denunciava ahir el president de la cadena de gimnasos DIR, Ramon Canela, en una entrevista a e-notícies; fa cinc mesos que estan tancats i quantificava que ells tenen més de 4 milions de pèrdues per cada mes que no poden obrir.

Budó ha dit a pregunta d'aquest diari que "sóc conscient que el sector de l'esport està mot afectat per aquestes mesures" i ha remarcat que "des del Govern estem intentant acompanyar, en la mesura de les nostres possibilitats, aquesta afectació econòmica".

La consellera ha recordat que la setmana passada "vaig anunciar 15 milions d'euros pel sector de l'esport" i que l'any 2020 es van mobilitzar 30 milions.També ha defensat que "vetllem per poder destinar tots aquells recursos per fer front a aquesta afectació econòmica", però ha admès que "no són suficients". En aquest sentit, Canela va denunciar que "les ajudes només cobreixen un 3% de les pèrdues". 

"On està l'Estat espanyol per acompanyar aquests sectors? Doncs miri, sap què? Ni hi és ni se l'espera perquè fa massa temps que han desaparegut en la gestió d'aquesta pandèmia tant pel que fa a la part sanitària com la que fa a la part econòmica", ha criticat.

Finalment,Meritxell Budó ha destacat que les restriccions que adopta el Govern per fer front a la pandèmia "es fan pensant que cal reduir al màxim la mobilitat i la interacció social, i per reduir-les cal que es deixin de fer coses".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Teatrillo Low Cost, El Masnou, 27/01/2021 - 21:06

¿En los colegios no hay interaccion social? Otra mentirijilla más, pero que li farem, si és el nivell de Barba Maribel.

#7 Benet S., Barcelona, 27/01/2021 - 09:12

El cinisme d'aquesta titella mediocre i ignorant es colossal, li fan el guió i com una cacatua articulada el repeteix per qualsevol resposta, sempre culpabilitzant als altres. Son una banda de delinquents que els importa ben poc la problematica de la gent, ells estan allà per posar mà a la caixa, a inflar d'euros tvRes, embaxadetes i corrupció

#6 electra, Barcelona, 27/01/2021 - 08:46

Aquesta senyora és una mala persona, sempre menteix amb l'intenció de fer mal

#5 Joan, Terrassa, 27/01/2021 - 08:25

¿Esta pánfila sabe hacer algo más allá de echarle las culpas al "Estat"?

#4 Alejandro, Villadecans, 27/01/2021 - 07:58

Y esto es lo que tenemos aquí, no saben ni que son.
Ellos son el estado, la Generalitat es la representación del estado en Cataluña, y estos son los que gobiernan